75

рени

преди 8 години

е не чесно тук много неграмотни юроде който не правят разлика кьде е сащ кьде е китай америка си отива за бога хора диктатата заминава

74

Смехория

преди 8 години

Равновесие съществува между две тежести. САЩ остахаха единствен господар в близкия изток и създадоха хаоса. Тепърва ще се създава отново равновесие. Браво на Китай. Все накой трабва да уравновеси разбеснелия се пентагонски полуумрял звяр.

73

Анонимен

преди 8 години

До 125 разликата е че руснаците никой освен диктатори които се страхуват от собствения си народ не ги вика, а китайците никой освен африканските държави не ги е викал, има разлика нали ? Докато американците са канени навсякъде

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен126ти никога не е имало едно полюс енергия модел, никога, моля поправете ме ако греша, всичките рубладжии ако можете, винаги е имало два полюса, САЩ, западна Европа, Южна Корея, Англия, Австралия, НАТО страните и западните заводи в Китай даващи работа на един милиард китайци, в другия полюс винаги са били Русия, Северна Корея, Сирия, Ирак, Либия, Южна Америка...вие към кой полюс искате да е България ?

71

Анонимен

преди 8 години

За американците не знам дали са разтревожени, но китайците са в паника, пак са се молили 9 пъти на американския бомбандировач да напусне, четете bbc/news/world-asia-china-35140802

70

Анонимен

преди 8 години

Няма нищо вечно. Засега еднополюстния свят се отлага. Много повече съм разтревожен от липсата на сериозна и далновидна политика на българското правителство, провала на енергийните проекти и газовия коридор под давление на янките. Със слугинаж далече не се стига, трябва да си отстояваш интереса, идеологията вече е стока, която не се продава. България е обран хамбар, мантри за западноевропейски ценности няма да го напълнят!

69

75

преди 8 години

Когато САЩ навлязат в други страни е лошо,защото "нямат работа в чужди държави,да си стоят в своята.Когато Китай и Русия правят същото е правилно и хубаво?

68

ANONIMEN

преди 8 години

До Анонимен KRAVARITE CI ZACLUGAVAT ATOMNA BOMBA

67

Анонимен

преди 8 години

Той, Китай и на други места ще навлезне. Впрочем вече е започнал.

66

До дисагите

преди 8 години

То май точно обратното е доказано :).

65

ДИСАГИТЕ

преди 8 години

Доказано е че когато нещо не е добре за краварите то тогава то е добре за останалият свят!!!Кое е по важно да се разпространява чумата наречена ФАЩ или човечеството да живее мирно и спокойно??????!!!

64

Наблюдател

преди 8 години

За Китай може да се приложи известната фраза -" Апетита идва с яденето!" След десетилетия икономически "бум", следват различни мераци и претенции. За това Запада и най-вече САЩ определено са си виновни! Кои наливаха милиарди в китайската икономика! Кой е най-големия длъжник в Света и в частност към Китай.....САЩ! Дълга им към тях вече се измерва не в милиарди, а в трилиони! Това неможе да няма последици и те няма да са в полза на САЩ!

63

Анонимен

преди 8 години

Понеже е много дбре в русия питам се клко ли Американци са емигрирали там .

62

китай

преди 8 години

ще подкрепим русия военно и финансово

61

Класа

преди 8 години

Колко страхливи и жалки са американците :Д

60

Анонимен

преди 8 години

До 121, ами ако е така, както казваш, това е много лошо за НАТО (не толкова за ШОС), и най-паче за нас - договорът за атлантическа солидарност няма да струва даже и хартията, на която е написан. А БГ, както е обезоръжена именно от НАТО, е напълно беззащитна, хеле пък най-вече от агресивната Пуйка на югоизток.

59

Анонимен

преди 8 години

Днес Китай вдига главата си , и никой не може да го спре.

58

Анонимен

преди 8 години

Саудитите пък хленчат, че 100 модернизирани руски танка и 200 БМП са били стоварени от кораби на пристанището в южния иракски град Ум-Каср, провинция Басра и ще потеглят към вътрешността на страната. Турците са в паника, след като Обама се е обадил на Ердоган и го е посъветвал да си изтегли батальона от Ирак. Изобщо, силите на ШОС наложиха пълен контрол и над Персийския залив и подстъпите към Суецкия канал. Отдавна говорим, че Западът е в геополитически цайтнот, а от това следва... сетете се.

57

Анонимен

преди 8 години

Opa ! Kitai v Djibouti ? Novia tarsach na interesi

56

някой

преди 8 години

Охооо! Хибридната война на Путин и тук се разгоря с пълна сила!Не че има печеливши ходове.