24

пътник

преди 8 години

Няма ли кой да го утрепе това недоразумение? Да не се мъчи той, пък и ние. ........

23

Анонимен

преди 8 години

Полицаити си извоюваха привилегииЛекарите са раздинениКакво чудно ме московците си развяват коня

22

Idealist

преди 8 години

Гражданите да са наясно, за надлимитни пари се борят не лекарите, а собствениците на болници от офшорните зони. Колкото до Пепи Готиното и Шарков Свищовски, те ще си тръгнат с по 5 000 000 в споменатите зони.

21

леле

преди 8 години

До Анонимен 10Нещо не ти разбрах примера.Коронарография се прави в кардиологична клиника.Болен кръст е за Неврология. Там не се правят коронарографии. Но ако има аневризма на аортата е възможно да има болки в кръста.Какво всъщност се е случило с теб?

20

Анонимен

преди 8 години

Москооов, вдигай заплатите

19

freeze

преди 8 години

Замразени цени на клиничните пътеки в които влизат растящите цени на ток, парно и лекарстваНо...удобният Москов мълчи кат п* артизанин на разпит по въпроса

18

реалност:

преди 8 години

Минимална раб.заплата ( санитар)-420 лвМед.сестра-500 лв.Продавачка в Била-520 лв.Начална заплата лекар 600 лвЛекар с 2 специалнасти 720 лвЗащо не са доволни лекарите??

17

москов:

преди 8 години

Болниците работят с оборудване= изненада?!

16

Анонимен

преди 8 години

Замразени заплати=реформа

15

Анонимен

преди 8 години

До ВинетуТочно в десятката! За това сега купува апаратура като ламя! За милиони. Реже лентички и после от 20 до 50 процента комисионни. Много пари носи на партията и Вожда. За това е на първо място в сърцето му. Други хора не посмяха да станат министър на здравето именно заради огромните суми, които трябва да се "усвоят".Москов е опасен защото е много нагъл.Уволнава всеки директор,който не се отчита.

14

малийй

преди 8 години

Ефекта от реформата-половин милиард дълг. Това е само видимия счетоводен ефект. Зад цифрите стоят недоволни пациенти и недоволни медици. Всъшност къде я видя Москов тая реформа. Защо кара болниците да дават по 5000лв на четец за Лични карти, а сега ще се пръскат пари за нови устройства за пръстови отпечатъци.Някаква мешана скара е в главата на тоз министър.

13

Винету

преди 8 години

Москов е най-великия рушветчия на белите магистралки!

12

ббб

преди 8 години

Абе другарю какво ще те лекуват като нямат оборудване и специалисти . Тези болници в малките градчета са направени за заплати на наши хора , които са пишман доктори.

11

Станко

преди 8 години

Москю, ти докато се возиш в лимузина за 300 бона ли го реши тва бре нехрайнама???

10

ьяа

преди 8 години

Дълговете на болниците са от това,че не се плащат реалните цени на извършените дейности. Плаща се по някакви измислини пътеки.Когато са правени в тях не са предвидени изследвания,рентген и куп други.Не са предвидени заплати на персонал-медицински и немедицински,не е предвидено плащане на телефон,ток,вода,парно,смет.Всички тези неща се плащаха от държават.В болници се приемаше след направени изследвания в ДКЦ.Режийни и заплати плащаше МЗ.За това и толкова рушвети вървят и плащания за избор екип.

9

Анонимен

преди 8 години

ПП Атака е собственост на ДПС. Факт. Атакистите са се продали на агата, на него чакат за пари, че като кофражисти едвам свързват двата края, а за повече акъла им не стига. Знаят само да се бият и да пишат против реформата на Москов (по опорни точки).

8

Анонимен

преди 8 години

Клиничните пътеки, бързо се преливат в гробищните алеи.

7

aaa

преди 8 години

До Анонимен 8Ако в някое такова малко градче срещу, което ритяш,ти се случи недай си боже нещо лошо, ще плачеш там да има болница. И един въпрос. Абе в малките градчета не живеят ли хора? Те нямат ли право да се лекуват,че трябва да блъскат километри до големите градове?

6

Анонимен

преди 8 години

И на атакистите ли им плаща Корполентния, гледай ти каква била работата. Аз си мислех, че откакто Доган официално се оттегли са ги оставили само на външно финансиране.

5

Анонимен

преди 8 години

До :-DЗащото отчитането на несвършена работа е ОК, нали. 2500 лв за коронарография, при положение че си приет в болницата за болка в кръста и изобщо не са ти правили коронарография?