11

ПЕРУКАН

преди 8 години

Перуката ще е вратар,за да може бажанака да му наниже пак 2-3 гола.

10

Баце Гацов

преди 8 години

А я че цунем един билет за 8.88 да уважиш Ицето, а кой не ме уважава да ми го цуне!

9

Форца адзури !!!

преди 8 години

И още едно уточнение за анонимния гащеризон и за останалите!По време на СП94 БУЛГАРОПИТЕКА не беше играч на Рапид Виена,а на изпадащия Нюшател от Ксамакс бре!Швейцарски отбор,в чиито защитни линии се подвизаваше БУЛГАРОПИТЕКА и който изпадна от елита с него,бре!И още нещо за къдравия ненаситник,дето с триста зора Щутгарт се отърва от него!А познай защо Кирячето с малкото си средно пръстче му бръкна в една дупка през гащетата на Балъчето та цял Свят онемя от тази достойна постъпка бре!??Ха ха ха!

8

Форца адзури !!!

преди 8 години

До некакъв гащник под мен,дето халюционира на живо бре!А бре ***-кой е носител на ЗТ за 1993 година бре,смешнико???Дето го нямало в петицата в нито една европейска листа бре?Що не се скиваш от страни колко си смешен с твърденията си,бре???А ония,джуревеца е носител на обувка от злато в най-реденото първенство в Света-БЪЛГАРСКОТО!Другия,дето съсипа де що отбори водеше,го поставиха по милост в единайсетката на СП94,бре!Без вкаран гол и асистенция на СП-то,бре!С изпусната дузпа!

7

Форца адзури !!!

преди 8 години

Кофти ви е спомена за ГРАНДЕ Роби,а сладкопойни чучулиги и прочие анонимници бре!Щото не ви изнася ФАКТА,че ГРАНДЕ Роби сам недопусна най-голямото недоразумение в цялата история на футбола да се промъкне и домъкне до световния финал бре!Има СПРАВЕДЛИВОСТ и има СЪДБА бре!Двадесет и две години по късно нещата са си по местата бре!Недоразумението предстои да приключи с футбола,а адзурите са пак на финали бре!Ха ха ха!пп-Некакъв БУЛГАРОПИТЕК требвало да нарита(??!!)ГРАНДЕ Роби още първите 5 минути!?

6

Ангел

преди 8 години

Баз държа че тез Пенсии ако набарат нашия национален отбор най-малко 3-ка ще отнесем!

5

Фен

преди 8 години

Браво Ице,велик си майна,само най -добрите на терена...!Ти го можеш баце...

4

Стефанч

преди 8 години

Абсолютен великан. Футболистът който съм наблюдавал с най-голямо удовоствие как играе. Щастлив съм, че ще имам шанса да го видя на живо.

3

Форца адзури !!!

преди 8 години

Слава и вечна слава на Роби!!!Той е човекът,който спаси футбола от най - големия му ПОЗОР бре!!!Антиотбора да стигне финал за Световно първенство бре!!!Грация пер тутти каро Роби!!!

2

иво

преди 8 години

не един, а най добрият италиянски футболсит. и друго - в бреша до 2004

1

ЦСКА

преди 8 години

А на ГОНЗО ???