3

теофила

преди 8 години

Каквото и да става по света Господ си знае работата. Всичко е или по Негова воля или по негово допущение. Няма трети вариант. Който се страхува от новини за тероризъм, бежанци и т.н е ***. Но нека сега Бог за пореден път да изпита хората. Които вряват в Неговата сила , незвисимо от коя религия са, са спокойни, останалите да се пукат от страх, злоба, отчаяние, мъст... каква гнус само... Велик е Бог!

2

Анонимен

преди 8 години

Тази статия изглежда е топла от щабквартирата на антихриста,толкова лъжи,лицемерие и крокодилски сълзи,разбира се що се отнася до Средния изток например и Северна Африка,то нямаше да има никакви проблеми с разбиване съдбите на МИЛИОНИ,АКО ЗА ЦЕЛТА,първо не бяха свалени лидерите,които де факто бяха враговете на алкайда -идил,после страните останали без силно правителство унищожени.И разбира се идил веднага там по разпределение за къкрене не хаоса,терора И ЛЪЖИТЕ.

1

Анонимен

преди 8 години

Каква е целта на това ПЛАНИРАНО мероприятие?Създаване на хаос и омешване на хората,падане на правителствата и държавите,важна стъпка към рабиване живота на хората и създаване на отчаяние,което демоните искат духовно да насочат към сатаната,което да му позволи по силата на свободната воля по бързо да изкара на сцената духовното си изчадие антихриста преди идването на Господ Исус.