25

Анонимен

преди 8 години

Башар Асад - проблемът НА САЩ в преговорите за Сирия.Иначе проблеми тези дето се борят за правота нямат!

24

Анонимен

преди 8 години

Verno e no Rusia e velika a sapasa se raspada posvolava sapasa da Bade sadrupani sa sajalenie bG e nsi bednata sasipana darjava ot nekadarnizi politizi Mutri i mutresi rumania 4ehoy jugoslavija garzia sa mnogo Po napred i bogati a bG kade e koi ja sasipa koi mladite sa pravi 4e bagat a starite Umirat V selata 135 lv sa ostavili stari Hora da muserstvat glad

23

Боби

преди 8 години

До OdysseusСам не си вярваш нали за внимателния анализ?Сърбия 98 - ГРЪМНАХА ПОСОЛСТВОТО НА КИТАЙИРАК - Не знам колко сватби погребаха и това са само тези дето сме разбрали след филтрацията на новините...Болници в Афганистан...Сирия за последната седмица 3 пъти бяха удряни Сирийски складове които никога не са принадлежали на опозицията та да имат "Стара" информация ХАмериканцитеЗащо в Алепо което скоро ще бъде превзето от АСАД се бомбардира ВОДОПРОВОДА?Много точно определени цели хе хе хе

22

до 35

преди 8 години

Много сте зле с политиката. Фалшивата "евро-атлантическа" пропаганда в комбинация с "модерните опиати" въздействат психически най много на Софиянците. Ние по селата употребяваме само домашен алкохол и разсъждаваме много по добре.

21

до 34

преди 8 години

Такава е пропагандата , евроатлантическата. Истната е, че мирните жители са ибити от "демократичните опоиционни терористи" за да се обвини Асад. Тактиката на САЩ.

20

Чебурашка

преди 8 години

Като чета коментарите за мен все повече се убеждавам, че русофил исвен синоним на неграмотност е и синоним на агресивна простащина. Асад вече е изтъргуван от Жужи и няма да участва в политическото бъдеще на Сирия. Ако асадистите продължават със същите темпове "да освобождават" ще им трябват 70 години да освободят цялата страна. А приказките, че на джуджето всички ходели на крака може да ги разправяте на жените си рускини. Обама що не му отиде на крака?

19

налудничави идеи

преди 8 години

Укротете Обамата, с неговите налудничави идеи да владее и да управлява света, и тогава всички световни кризи ще бъдат преустановени.

18

До 22

преди 8 години

Че територията на терористите се е смалила с повече от 40%!!!! Ах да, знам че вие четете сайтове и вестници само от нивото на жълтините, вас ви интересуват само чалгаджийки и тъпизми, така че е ясно защо не сте чули! А това чу ли, мамин одисейчо, че сега Турзия може да попадне под санкции за финансирането на терористите? Ей тоя Путин бе,ясно беше, че нещо му е скроил на ердоганчо,щом рязко отряза всякакви контакти...А Асад ще си пребъде.....Даааа, закачките с Баба Меца са опасни за вашето здраве

17

защо?

преди 8 години

Защо ЕС или ООН не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

16

вие питате

преди 8 години

Вие питате: Има ли нещо общо между главорезите от ИД, талибаните, Правый сектор, Ал-Каида и останалите техни колеги?Ние отговаряме: Да има! Всички кадри, участвали в убийствата, са били на някакъв етап, подготвяни от Цру. Цру е най-голямата терористична организация в света

15

До 14

преди 8 години

Абе чебурашка, язък че така се наричаш, само излагаш хубавия герой от анимационните филмчета! Още десет коалиции да създадат, вече сирийската армия така напада, че на някои свитки им излизат! Колко територии вече са освободени.....Е тука няма да чуеш това, но има и други източници! Така че всички ганстери се активизираха и бързат да не ги хванат в подпомагането на терористите! Започвайки от най-главния водач на краварското стадо...

14

защо?

преди 8 години

Защо, когато Асад беше избран за президент на Сирия, и Обамата и баба Ангела го поздравиха със спечелването на демократично проведените избори?

13

пазете се

преди 8 години

ей тоз путин с тез бързите ракети, дето могат да поразят всека точка от кълбето във 'секи момент, без некой да направи каквото и да било! тос ще докара мирът на кълбето! вервайте ми!

12

До 14

преди 8 години

Чебурашка шантав, я се скрий със штуротиите си! Путин се е респектирал!!!!! ЧЕ КОЙ МУ ДОЙДЕ НА КРАКА В МОСКВА БЕ! Ти Керито за какво го мислиш, за рекетьор, да дойде в дома ти и да те заплашва!!! Е, не че не са си такива краварчетата, ама Путин не е ердоганчо или потрошенко....Ами ти чу ли, че снощи в ООН са приели декларация по пресичане на финансирането на терористите. Какво ще правят сега всички помагачи???? А май че и ние сме се оплескали там??? Ще заплашват Русия....ама ха...намерили кого..

11

до 14чебурашка

преди 8 години

Много сте далече, бих казал на светлинни години от голямата политика. "Политиката не е лъжица за всяка уста" а още повече за младоци с "жълто" около устата родени след 1990 година. Не се бутайте там, където не ви е мястото защото може да получите раширение на аналното отверстие, ако вече не сте го получил.

10

антиседераст

преди 8 години

До къде стигна светът?. Терористи от "ал кайда" и други терористични организаций виновни за смъртта на много невинни хора по света да бедат обявявани за "демократична опозиция" и да преговарят с законно избрано правителство за да управляват. Такова безумие могат да сътворят само изклпчително болни мозъци на ***....сти от Европа и САЩ.

9

до 8

преди 8 години

Извинете да не сте "нежен софийски нарко-трансексуал" ?.

8

Анонимен

преди 8 години

Колкото и пъти Сирийците да преизбират Башар Асад,американците и компания никога няма да са съгласни.Те са там за контрол над региона,включващ и разпореждането,т.е кражбата на чуждите богатства.Те искат марионетка и хич не ги интересува каво искат Сирийците.Това е поведение на хищници.

7

Случаен

преди 8 години

Няма умерена опозиция, сега се чудят как да я създадат и искат да печелят време с разни гадорий, каквито само САЩ и ЕС чрез НАТО могат да сътворят.И все по ясно става че ИД /ДАЕШ/ е създадена, финансирана и се подържа от ТЯХ.

6

анонимен

преди 8 години

асад не е проблем той е законно избран като не го харесват избори и да си избератдруг или по добре да стане като в либия племе срешу племе краварите искатанархия защото най добре се лови риба