17

тишо

преди 8 години

На излизане от залата си мислех "егати ташaка" Епизод 1 е безспорно най-слабата част от сагата, но и тази част може да претендира за това ! Някакав н3гър доде пипна меча и вече стана джедай, мацката и тя, а лошия - корав колкото опикан дакел :)"Силата се пробужда" - не я знам тази сила как е спала, ама се е пробудила наакана ...

16

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо се връщам от прожекцията... Пълно разочерование!Никаква тръпка, нищо ново. Да не кажа, че си беше боза сравнено с предните серии. Бяла жена да се влюби в *** - мечтата на евреите.Иначе много реклама, много нещо, чак Омаба щял да го гледа... Епизод 7 щях да го гледам и без нито една реклама. Но за продължението на това не мисля, че бих отишъл да си губя времето...

15

Девил

преди 8 години

Честно казано някакво безумие е това - не филма, а истерясването по него и всякакви форми на вманиачаване, граничещи с глупостта.

14

Анонимен

преди 8 години

До по-долу пишещите и техният спор. Да сравняваш Терминатор 2 с Междузвездни войни е все едно да сравняваш Изкуплението Шоушенк с Али Реза и Ферхунде...и там както се казваше сериала им в който участват.

13

Анонимен

преди 8 години

до 15 Терминатор 2 не е лош филм викаш, междузвездни войни са по-добри от него???OMG!И викаш ,че в Термикнатор 2 няма борба между злото и доброто????Ти на колко годинки си? 90-ти набор или 94-ти??????????????????????

12

до 14

преди 8 години

Терминатор, не е лош филм? но да го сравняваш с Междузвезни Войни е просто смешно :) :) Единия филм е за борбата между злото и доброто..а другия е здрав екшън...и на мен Арни ми е любим...обаче нямат място за сравнение..освен това..там има само 2 части, които са ок..1 и2..докато тук са поне 3 :)

11

Анонимен

преди 8 години

Няма такава комерсиална глупост при която милиони са се прихласнали. Той и Хари Потър и Аватар са си помии и имат многомилионна печалба. Това значи ли, че са шедьоври?За мен велик фантасичен филм е Терминатор 2.

10

Ха

преди 8 години

Хаха, а дано, ама надали! Снощи бях на премиерата и общо взето филма е по-скоро римейк на 4-та част отколкото филм продължение с нова история, не знам толкова ли не можаха да измислят нещо ново. А така наречените злодеи са направо смешни, само в началото има горе долу усещане и респект,че тоя е бад асс и коли и беси който види, после се превръща в тиинейджър, който има проблеми с агресията и личността. А дуелът с лайтсейбъри е лишен от всякаква логика. Като цяло е разочарование за мен, 5 от 10.

9

Анонимен

преди 8 години

Не съм фен на филма, няма и да го гледам, защото го намирам за блудкав, но половината коментари под мен са по-дебилни (и платени, най-вероятно), от самия филм.

8

АЗ

преди 8 години

НЯМА ДА ГО ГЛЕДАМ САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ ИМА АФРИКАНСКИ МАКАК...ПОЛИТИЧЕСКА ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА...ДА СИ ГО ЗАВРЪТ ОТЗАД...

7

Анонимен

преди 8 години

Политкоректна помия :(

6

Анонимен

преди 8 години

всъщност има и жена джедай

5

Анонимен

преди 8 години

Само глупа.к, злоба.р и неудачник могат да се изкажат негативно за филма.

4

Елемаг

преди 8 години

Режисьора като е евреин ционист и джедая ***!!Пълна пародия!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Не, не сме готови!

2

Анонимен

преди 8 години

Ще ги видим.

1

Анонимен

преди 8 години

нямам търпение!