42

факт

преди 8 години

Арабската пролет беше спнсорирана и инспирирана от запада иСАЩ ,с цел -1) Хаос и разрушения, 2)Преразпределение на територии ресурсите ,свързани с тия територии.Плана е изработен и замислен доста отдавна.

41

Анонимен

преди 8 години

колко много дървено - бетонени глави са се изходили тук.

40

Вуте

преди 8 години

Не се радвай на малко прасенце,защото не се знае каква свия ще стане.

39

аман от лъ.жи

преди 8 години

тези протести са инспирирани от службите на САЩ, често представени от различни Н.П.О.-та. използват се лабилни хора и се подтикват към самозапалване. винаги има ненормалници, има и безделници склонни към насилие които са готови да подемат протестите след това. и в БГ се запалиха някакви хорица при Орешарски без видима причина. дори щатите спонсорираха филм за един от тях, от който стана ясно че човекът е нефелен. а защо сега не се палят? каква е разликата, забелязвате ли че спряха да го правят?

38

Анонимен

преди 8 години

Amerik da unishtojim indiancite ,i da si razdelim zemiata po ravno

37

Анонимен

преди 8 години

"Всичко започна прекрасно, но после всичко бе пропиляно"Всичко бе пропиляно от човешкия материал, който сега, добре финансиран нахлува незаконно и безнаказано в Европа. Безнаказано, защото не можеш да спреш толкова много хора - ще те изкарат ***, фашист и каквото им дойде на Н"П"О-тата. Чов.материал е такъв, защото е необразован, фанатизиран и местните икономики не могат да му дадат стандарта на живот, който той иска. Религията му казва - ти си висшия, защото си мюсюлманин и той нахлува в Е

36

Анонимен

преди 8 години

Поредната пропагандна глупост.Виждате ли, Америка е права, но малко е сбъркала защото не се била намесила по-решително в пролетта.... Може би е редно да се каже най-накрая, че причината е именно в намесата. А резултатите са само лоши или по-лоши.

35

Анонимен

преди 8 години

Преди около месец Путин им каза много ясно на тъпите организатори американците - не може да изнасяте вашата демокрация без да се съобразявате с културните, религиозните и етническите особености на различните нации. Не може да се слагат всички хора под един знаменател. Дори трето поколение мюсюлмани в Европа си имат шариат и техни закони и не се подчиняват на държавното правосъдие а си раздават тяхно и не искат да отстъпят. Само че доскоро европейските правителства се правеха на глухи и слепи.

34

никси

преди 8 години

До Odysseus О,има и то много ,като започнем с Джефри Пайат и стигнем до Дж. Байдън всичко е мейд ин САЩ.

33

онбашията

преди 8 години

утре и в европа и анерика ще е така, за сега тук таме само припламвания като метежите в лондон 2011та , но тия неща са неизбежни

32

Анонимен

преди 8 години

Оказва се че Америка е в състояние да организира целия арабски свят. Това е вече суперсила.

31

Анонимен

преди 8 години

А в България като се самозапалиха няколко човека? Арабската пролет беше организирана от отвъд океана за да сложат техни пионки - "учтиви" диктатори, дето ги слушкат. При Кадафи либийският долар беше една от най-силните валути. Сирия беше светска страна. Сега най-примитивните взеха власта и резултата е налице. Скоро и цяла Африка ще се срине, защото се въведе модела на тариката. Безработицата сред европейскит младежи достига в някои страни 50%, но те вкарват от вън пришълци. Алчни ко'пелета!

30

Анонимен

преди 8 години

Всеки ред е по-добър от хаоса.За справка:Сирия.

29

Анонимен

преди 8 години

Провалът на последните цветни революции показа импотентността на Запада да наложи влиянието си в света.Това е добре като се сетим до какъв дистрес доведе държавата нашата 10-то ноемврийска революция.Като си помисля,че тези сноби искат да дестабилизират държавността на най-голямата страна на планетата без да си дават сметка за последиците от това,макар и да видяха какво стана в Източна Европа и арабския свят ,стигам до извода,че са много *** сноби.

28

Анонимен

преди 8 години

Не може,в никакъв случай точно пък Краварите да направят нещо лошо,на когото и да е!

27

Анонимен

преди 8 години

Някой да не си помисли,че Американците са виновни?

26

h

преди 8 години

До OdysseusЕй, да ти напомня, че трябва да си пиеш хапчетата - болен си!

25

ПреЦедента

преди 8 години

То затова е мечта , щото идва от Запада , а от там само благи думи! Същата работа като "Американската мечта"

24

11

преди 8 години

До Анонимен 39На мандолината на бай Минко ергена е по-добре да си упражнява хобито.

23

11

преди 8 години

До OdysseusА за Премиерата подготвяш ли се от_зад, ***?