9

Анонимен

преди 8 години

Когато става въпрос за ограничаване ограбването на народа и държавата, всички ГЕРБ,БСП,АТАКА ДПС се озъбват като добермани и не позволяват промяна на статуквото! До като парламента е пълен с комунисти и техните мутанти, ПРОМЯНА НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОЧАКВА!!!!!! *** НАРОД друго не може да очаква. На изборите гласува с предубеждения, подава се на тоталната манипулация от медиите, /всички РОБОЛЕПНЕЧЕЩИ и контролирани от Русия/, за порция кебапчета продава бъдещето на децата си......ПЪЛНА БЕЗНАДЕЖДНОСТ!

8

as

преди 8 години

Добро утро! Кой откри топлата вода?

7

Самсон

преди 8 години

Нищо не очакват техните сърца ;/

6

Западноевропеец

преди 8 години

Комунизмът е виновен!!!

5

Западноевропеец

преди 8 години

Коминизъм!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Вижте последния случай с митничарите на митницата в Свиленград . Всичките митничари и началници са в комбина , 100 % участват. Ха сега кажете с такива *** какво да правиш и как да се справиш. И това е на всяка митница . Такъв случай няма никаде в Европа , а само в Африка и България.

3

Тодор Живков

преди 8 години

В България имам осем милиона факири. Аз им давам по 100 лв. месечна заплата , а те харчат по 300 лв.

2

Анонимен

преди 8 години

Никаква реформа не може да се пребори с корупцията . Единствения начин е хората от които зависи това да се справят честно и почтено . Да обаче при нас , който не е корумпиран му викат будала , а на корумпирания му викат тарикат и това е 90 % от народа . За съжаление това е наследството от социализЪма на бай Тошо .

1

е да де

преди 8 години

Интересно тези интереси чии са и ако не са на управляващите кой би могъл да ги спре в тази им борба ? Някак си ми прилича на едни дето сума ти време бомбандират ИД ,а резултати няма.