18

bez ime

преди 8 години

Nikoi ne ti kazva publichno kak da pechelish pari.

17

Билбо

преди 8 години

А какво очаквате да кажат от уолстрийт? Купувайте рубли ли? Естествено ще кажат това което тях ги устройва. Това е все едно някой амбулант който вика - "кой разбира тук се спира". Конфликт на интереси.

16

Ghost

преди 8 години

Моето послание към уолстрийт:Заврете си доларите ....

15

хитро

преди 8 години

Тъй ,тъй ..Вие печатайте, а ние -ще купуваме

14

Веско

преди 8 години

Долара поскъпна с 40% за една година, ама сега съветват да се купува, та да има на кого да продават на тези нива!

13

Анонимен

преди 8 години

Може и да има такова поскъпване на долара, но само ако има достатъчно балъци, които да повЕрват на тия послания и наистина да започнат да купуват долари. Само че липсата на производство и намаляващата далавера с петрола (защото ОПЕК вече имат алтернативни валути и възможности да ги ползват без да се страхуват от съдбата на Садам Хюсеин) водят към обзценяване на американската икономика, съответно и на долара. А само със слухове и "послания" цена дълго не се задържа.

12

Анонимен

преди 8 години

При 16 трилиона дълг и намаляващо потребление на ябълки, компютри и пр. които се произвеждат в Азия и само се препродават, за какво да се запасяваме?

11

Прецакайте се

преди 8 години

Вече е късно да се купува, доларът достигна своя максимум. Преди една година е трябвало да купувате долари, когато 1долар беше 1.40. Сега доларът вече е 1.80лв и едва ли ще се покачи повече от това.

10

Анонимен

преди 8 години

Купувайте долари. Купувайте точно в момента, в който доларът се продава за 1.85лв. Купувайте, че ако не го направите доларът ще стане отново 1.60лв.

9

Анонимен

преди 8 години

Истината е, че трябва да се прави точно обраното! Щом очакват поевтиняване на юана, Щатите няма да издържат на всички тези девалвации - евро, йена, паунд, БРИКС валутите. Тези банкери си дрънкат врели некипели просто да те литнат в грешната посока. Долара е вече доста силен и повратната точка именно ще е девалвацията на юана, ето на това Щатите няма да издържат

8

Бла бла

преди 8 години

Много сте ми смешни, когато коментирате щатския долар. Бил за кюмбета, бил хартия...нам си кво. Аз пък ако си имам доста от тези хартийки ще си ги харча с кеф. Вие обаче може и да ги изхвърлите.. щото са хартийки...леваци

7

joe 2

преди 8 години

Еми почти познаха: 1 евро = 1,09 долара. няма сила, която да предрече с точност до цент:))))

6

Анонимен

преди 8 години

Я поспрете малко печатницата, че се задръстихте, сега и промоции ще ми правите, я си ни дайте европейското злато, пък скъпите долари си ги заврете където слънце не огрява, писна ни от американски простотии!

5

Анонимен

преди 8 години

A, те другарите тука купуват само рубли. АХАХАХА

4

Анонимен

преди 8 години

Послание за Wall Street варвете на м***йната си

3

Анонимен

преди 8 години

Купувайте щатския долар и продавайте еврото! Преливайте от пусто в празно. Тия съвети са игра с простолюдието. Някой си играе игричката с всички. Всички видове напечатани хартийки са без покритие и във всеки един момент могат да бъдат обезценени. Виж, ракията е друго нещо...

2

Войвода

преди 8 години

Щом Уолстрийт казва така, ще правя обратното.

1

ID

преди 8 години

Продавайте всичко, купувайте ..... ракия