16

ха ха

преди 8 години

здравната КОМЕДИЯ в ход, билети няма, направления липсват. Пациентите с неясни диагнози, парите с ясни дестинации, болниците със стратегиии " откъдето духа вятъра". Главен сценарист - Москов - виж снимката на афиша. Очаквайте скоро нова комедия: СМЕШНАТА помощ (продължение)

15

време

преди 8 години

Гробът на лекари и здравеопазване е вече изкопан от самите тях. Въпрос на време е и то не много да паднат изцяло в него. Все повече хора бойкотират здравеопазването, намират алтернатива и стават все по здрави, а когато се оздрави обществото, ще плюе сериозно върху тях. Скоро туморите ще бъдат изрязани и всичко нечитаво ще се измете от страната. Само гледайте...

14

странно

преди 8 години

Елементарни искания от страна на пациентите и неадекватни решения от страна на управляващите. Върнете ги в първи клас, да научат български, поне да сме сигурни , че разбират какво им говорим. В момента едно сме сигурни, че думата ПАРИ разбират най-добре, явно другото не е в техните " компетенции".

13

Анонимен

преди 8 години

Събра пари ама за какво пак не се разбра

12

vm

преди 8 години

Искам да се въведе модел, колкото плаща човек като здравна осигуровка-толкова да получава!! Не може хора да плащат по 350-400 лв за здравно осигуряване и после да ходят на частен кабинет, щото мазните цветнокожи раграбили направленията, или в края на месеца ако се наложи, ГП-то те посреща сърдито, щото трябвало в началото на месеца да си вземеш!? Тотално малоумие!! ВЪВЕДЕТЕ ЗДРАВНИТЕ ПАКЕТИ-като плаща някой повече-да получава нужнотоо здравно обслужване!! Щото накрая ня ман.говците ви оставяме!!

11

Анонимен

преди 8 години

Толкова и само един е забелязал главното в "стратегията" - демонополизацията на НЗОК - и той не е помислил върху него, а направо започнал да се кефи... В предния си мандат ГЕРБ измъкнаха от ЗОК де що имаше резерв и го похарчиха... още не се знае за какво. преди този им мандат няколко правителства нямаха шанса да точат от ЗОК и тя събра пари - сега е ред на следващото ИЗТОЧВАНЕ на НЗОК от ГЕРБ. Това и цели "стратегията" - това е единственото конкретно нещо в нея, другото са наистина празни приказ

10

Анонимен

преди 8 години

Най-често повтарящите се думи в стратегията е финанси и пари.==========А така, когато пишех коментари с такива изводи, вие ги анихилирахте, разбрах посланието- било е спойлер.Обещавам няма повече!

9

Анонимен

преди 8 години

Medice, cura te ipsum!

8

АНТИ

преди 8 години

До 2020 г. това правителство ще е аут. Следващото ще реши друго. Здравна реформа в България няма да има, защото никой от управляващите не иска да има. Искат да вземат парите на народа и да живеят на негов гръб. За нашите управляващи и техните кукловоди е по-добре българина да е болен и слаб, за да не си надига главата много. Ман.га.са.ри.те ще си се множат, ще ни напъплят бежанци и нашите деца ще си ги отглеждат. Ако на гореописаните нещо не им хареса - ще им пускат кръвчица и ще им обират къщит

7

Анонимен

преди 8 години

Отново, както до сега ще се крадат пари, а пациентите няма да се лекуват!Парите , и за лекарите ,и за политиците ,са по-важни от здравето на хората!

6

Анонимен

преди 8 години

Пак платени коментари от страна на слугите на Корполентния.

5

Чист

преди 8 години

Научно-популярно четиво, писано от автор надрусан от упойките.....!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Москов е един обикновен некадърник, вкопчил се в министерското кресло, мазнейки се на Борисов за да прикрие фалшивата реформа !

3

Анонимен

преди 8 години

Единственото хубаво нещо от всичко прочетено е демонополизацията на НЗОК. А дано!

2

Анонимен

преди 8 години

От тук нататък Москов не може да бъде друго освен пудел, който ГЕРБ ще държат на къса верижка. Накрая, след поредния повал на здравната реформа ще го обвинят и изритат, като ще му напомнят, че изначало са му казали , че това, което е подготвил не е нищо друго освен празни приказки!

1

Вуте

преди 8 години

"Пари, пари, пациент..." По-скоро: пари-пациент-пари прим.