62

Анонимен

преди 8 години

До АнонимкаИ с гадните, заразоносители - плювки от дъвки, които селендурите с часове са мотали в уста!

61

Анонимен

преди 8 години

Къде зелени площи, бе г-жо Фандъкова.? Къде ги виждате при безогледния строеж, и то баш на зелените площи в кварталите. Я елате да видите, как кметът на "Надежда" и "любимият" вам и на вси столичани, особено на връзкари и партийците, гл. архитект на София, ни в клин ни в ръкав, разрешиха строеж на къщи между блоковете, на основание "реституция"! Но само между едни блокове. И как на спирката на авт. 85 осакати и изкорени японски вишни, натресе 3 грозни ненужни огромни бараки и разсипа градинката.

60

Cleony

преди 8 години

За да имате чист и красив град не е нужно много. Трябва само да имате отношение и култура, и да се научите да пазите. Да точно така! Колкото и средства да се влагат в едно градоустройство няма смисъл, ако вие гражданите после го чупите, унищожавате, рушите, драскате и хвърляте *** си навсякъде. Съгласете се, че ако искаме да живеем в красив град, трябва да имаме някакво ниво на култура, нали така!?

59

Анонимка

преди 8 години

И как точно ще спрете провинциалното , плиткомислещо, ощетено от еволюцията, простолюдно общество, да не засира чистите тротоари и тревни площи с ***, а ?

58

аs

преди 8 години

Какво са написали в турския вестник и защо има огромно разминаване в мнението на турската медия и г-жа кметицата. Може ли да се оприличава град от топ 30 със западнал град от 70те

57

Анонимен

преди 8 години

Фандупковаа,ела да видиш как ремонтираха тротоарите на ул."Алеко константинов", /мизерия и 30 сантиметров ров между асвалта и тротоара/пък тогава говори глупости.Да се задавите дано, с тази лакомия.Ами имай срам за бога,ти да не си БОЙКО...............

56

Анонимен

преди 8 години

Опасявам се че и чисто нова столица да ни подари някой - и нея ще ос3рем. Хвърляме си *** къдети ни падне, тръскаме си пълните с фасове пепелници по светофарите, изхвърляме строителни и едрогабаритни *** до кофите....Докато не се променим, София няма да стане добър заживеене град.

55

ИЗБИРАТЕЛ

преди 8 години

ФАНДЪКОВА СТРОИТЕ КАЛПАВИ МАГИСТРАЛИ ЗА МНОГО ПАРИ И КАЛПАВИ СПОРТНИ ПЛОЩАДКИ! ПО МАГИСТРАЛИТЕ ДА СИ ДЖИТКАТЕ С КОЛИТЕ, КОИТО НИЕ ВСИЧКИ СМЕ ПЛАТИЛИ, А НА ПЛОЩАДКИТЕ МЛАДИТЕ ДА ИЗРАЗХОДВАТ ЕНЕРГИЯТА СИ И ДА НЕ МИСЛЯТ ЗА ПРОТЕСТИ! ЦЕЛТА Е УКРЕПВАНЕ НА МУСКУЛИТЕ И ЗАКЪРНЯВАНЕТО НА МОЗЪКА ИМ! ДОСТАТЪЧНО Е ДА СА ПРОЧЕЛИ ЕДНА КНИГА ЗА ИНДИАНЦИТЕ! МОЗЪЧНИТЕ ЦЕНТРОВЕ СЕ ПРЕДВИЖДАТ САМО В БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ В ЕС, А В БЪЛГАРИЯ НАУКАТА Е НАВРЯНА В ДЕВЕТА ГЛУХА!

54

Анонимен

преди 8 години

Празни обещания. За 2015 с едно оср***но НДК ни зарадва Фандъкова...и усвоен от свои хора парк до Токуда.

53

ех

преди 8 години

А дано..ама -надали

52

Софийска гордост

преди 8 години

Дойде ми на гости колега Чех, Поразведох го и по едно време ме попита: В София имате ли Главен Архитект? Въпроса беше искрен, известно време се чудех как да отговоря.....

51

д-р Софийски

преди 8 години

От високата температура е....има грип Фандъкова,не и обръщайте внимание !

50

Анонимен

преди 8 години

Затвор за наглата, проста крава!!!

49

-10

преди 8 години

София прилича на европейски град в малкия отрязък около жълтите павета. И то защото този отрязък е проектиран и правен малко след турско :-)

48

Анонимен

преди 8 години

Телевизията и медиите програмират съзнанието..

47

Анонимен

преди 8 години

Данчееее,добре,че се сети за чисти улици.Моята улица не е мита 30 години.Прахоляка и пясъка вече са над бордюра.Децата ни се разболяват от астма защото са принудени всеки ден да гълтат кълба от прах.Зелените площи,цветенцата и градинките също не са лоша идея,но това е лустро,което цели да скрие дупките по улиците,разбитите тротоари,грозните фасади на сградите,опасните балкони,за които изглежда сте безсилни да наложите санкции на со бствениците заради лошия външен вид.И "украсени"с драсканици.

46

Анонимен

преди 8 години

Чиста София? Без кал? Без локви? И как така? Изборите минаха и ремонтите, които не бяха предизборни, вече се разпадат. Само за пример - две пропаднали шахти на "Столетов", ремонтирани през май 2015, още преди два месеца пропаднаха; по-надолу кръпките на асфалта от октомври вече пак са за закърпване; ремонтираният през септември участък на "Бузлуджа" вече събира локви, дълбоки до глезен; паветата преди Руски паметник, прередени лятото, вече са във формата на развълнувано море... Чиста София...

45

До кметицата

преди 8 години

Фандъче, дано да си струва да си посветиш живота в служба на дялвола. Един ден ще се плеснеш и ще видиш,че всико е било напразно. Да си жива и здрава,за другото сама ще платиш.

44

Анонимен

преди 8 години

офия, която, меко казано, прилича на турски град от 70-те, пише авторът на статията Илнур Чевик. Градът и България се нуждаят от сериозни подобрения във външния вид. Човек да се чуди какво са направили тези хора с милионите евро, които ЕС наля в страната.

43

Анонимен

преди 8 години

Кати прасна един мръсен ляв шамар стига си приказвала глупости *** разходи се малко ИЗ София