5

Анонимен

преди 8 години

САЩ са една обикновена двупартийна диктатура с военизирана полиция, където човешките права брутално се погазват и където в началото на 21-ви век все още има смъртно наказание.

4

ре

преди 8 години

До ЕрмаксТова е преяждане с демокрация. Американците са намерили, че са премерили. В Русия, обратното, има глад за демокрация. Там изобщо не е разрешено да се протестира.

3

ясно

преди 8 години

Полицията да остави чернокожите да вилнеят в кварталите на тия, дето правят безредици. Протестърите очевидно не се нуждаят от полиция. Администрацията на града да пренасочи полицаите на работа другаде. Да останат протестърите насаме с бандитите, които защитават.

2

оставете ги

преди 8 години

Тъй като в САЩ се спекулира с дадения въпрос и се предизвикват безредици, какво щях да направя аз? На мястото на полицията, ще локализирам кои са кварталите с най-чести безредици или чиито жители най-често участват в безредици. И щв оставя тези протестиращи в ръцете на чернокожата мафия. Ще разигравам преследване на престъпници, но няма да залавям престъпниците. Ще оставя чернокожите ганстери да изколят тия, дето правят демонстрации. Развилнеят ли се ***, все ще има пострадали.

1

Ермакс

преди 8 години

Е това е демокрация същита с бели конци.