15

fsb

преди 8 години

истината е, че алкохола и цигарите са мноого по-вредни от тревата, но по ред политически причини едните са забранени, а другите не. Който не е запознат с материята да не се изказва неподготвен, особено разни бащи и майки, които не правят разлика между трева и хероин. Айде бай.

14

ДО 31

преди 8 години

Бате и пиенето и пушенето са индивидуални неща виждал съм хора след две ракии незнаят на кой свят са но също така съм виждал млади момичета след две три дръпвания да се хилят и да си палят косите

13

They call him skunka

преди 8 години

Бате, седни и пий 1 Л ракийка, аз ще пушна един г чаделче.Ти- биеш жената и повръщаш, а на сутринта дори не помниш, че си се наакал, докато си повръщал,А аз ставам и отивам да тичам, помеже съм свежарка;)За синтетични наркотици- 3- но по- строги наказания от сегашните, ама то е до съзнание:)

12

до 27

преди 8 години

Не се възмущавайте, това са част от евроатлантическите ценности за които така горещо ни пропагандират нашите политици.

11

Анонимен

преди 8 години

Да им се начупят пръстите на ръцете с тесла.

10

Анонимен

преди 8 години

Марихуана е работното заглавие на агенцията за борба с порока на канабиса. След краха на сухия период и контрола върху тютюна в САЩ си нарочват него, като даже го кръщават с мексикано подобно име, което по онова време е било синоним на нещо лошо. Агенцията си е намерили основание да съществува навремето. А вие тук дилъри, тинтириминтири. Кои са дилърите на тютюн в града?

9

А Благоевград?

преди 8 години

Хайде полицията в Благоевград да види какво става в Езиковата/Математическата, както и в Трето основно (което е залепено за Полицията). Ще посмеят ли да направят проверки? :)За нощните заведения е излишно да се споменава, там мащабите са къде по-големи. :)Децата са наша отговорност и е престъпление да ги оставяме да се тровят без време било с химия било с алкохол. Като станат на 18 вече да му мислят!

8

джанго

преди 8 години

цялата ни държава вече се крепи само на производството на каптагон за арапите и трафика на бежанци и хероинец. лъвския пай пак си отива у цру и политическия ни "елит" но остава и малко пара по веригата. ты то.

7

джанго

преди 8 години

и ако айпитата им са в холадния ко праи бе ушев? май е най добре според теб 13 годишните да се убиват с първак като теб вместо да опънат по един фишек а? като ти чета глупостите и ми изчезват всякакви съмнения кое е по вредно. легализацията в много държави е довела до намаляване на на наркозависимите а за парите които ще доядат от данъци и които сега пълнят гушата на тиковча не ми се мисли направо. *** народ слаба държава.

6

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа, че децата друсат и продават дрога. Важното е, че сега всеки може да си купи банани, телевизор и свободно да пътува в ЕС. Да не се ограничава свободата на малчуганите, иначе диктатура ще стане. :))) България има нужда от повече демокрация. :)))

5

Анонимен

преди 8 години

НИЕ КОИТО ЗНАЕМ КАК ДА УПОТРЕБЯВАМЕ И РАЗПРОСТРАНЯВАМЕ НАРКОТИЦИ СМЕ ПО УМНИ И НАДАРЕНИ ОТ ВАС ДРУГИТЕ , И ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ ВСИЧКИ ОТ ЗАГУБЕНОТО ВИ ПОКОЛЕНИЕ ДА ИЗЧЕЗНАТ ! ВСЪЩНОСТ НЕ СМЕ ОТКРИЛИ ТОПЛАТА ВОДА , А СМЕ ОСЪЗНАЛИ ЧЕ НАРКОТИЦИТЕ СА ДАР БОЖИ, ПОЗНАТ ОТ ВРЕМЕТО НА ИНКИТЕ ! АЙДЕ МАРШ ПО ЛЕГЛАТА

4

Анонимен

преди 8 години

Не само куките знаят ами и бабичките по входовете на блоковете и незнам кво толко ви кефи тревоманите да ходите с гъбясал мозък по добре пийте бира

3

Анонимен

преди 8 години

Ми щом продават изключително марихуана и са отличнички, значи марихуаната не е никакъв проблем. Все някак трябва да изкарват и джобни - какъв по-добър шанс, ако тревата е безвредна и се търси, а и цената й е висока? Изобщо, поредната истерия без никакъв смисъл.

2

Анонимен

преди 8 години

Учителите не карат децата да продават дрога. Възпитанието е 100% отговорност на родителите.

1

нпмг

преди 8 години

НПМГ какво правите с децата НИ? Заведох го там да учи, а не да го съсипвате! Директорката там спи!