17

П.Петров

преди 8 години

Също така казала:"Със сигурност мога да заявя, че съм съгласна"

16

Вуте

преди 8 години

На тая снимка Катето е като .........след устния изпит

15

кк

преди 8 години

Перефразиране на Ст.Л.Костов: Като е казал Народът Захариева министър, та министър.... Ех, да беше жива прабаба й да я види на върха на държавата... Нагоре - небе !!!!Е, кажете ми какво се е променило от Големаново време до сега.Големановците ***, но големановщината остава.... И все е яхнала държаната.Как става така, бе, Народе????

14

а на бас!

преди 8 години

А на бас, че всяко едно магаре, сложено на този пост, ще свърши същата работа!

13

Вуте

преди 8 години

До Анонимен 11А, много трябва да "чете" за министър на Отбраната, щото там устния изпит е по сложен, пък и не е само устен - питай Редник Куртински

12

Вуте

преди 8 години

Аха, разбрах я сега : Катето требва да си почине от "Уверенията" до петък и тогава ще я назначат. Издържала е вече устния изпит, сага само трябва да внимава как сяда на бюрото на Боко -да не закачи кристалния полилей с токчето

11

Пишете правилно

преди 8 години

Журналистите, погледнете си текста, особено в последните две изречения! Започвам да си мисля, че и основно образование е достатъчно за да стане човек ваш колега! Това не е само сега, но от ден на ден става все по-драстично неграмотното писане и то, при наличието на програмни продукти, които да ползвате.

10

Анонимен

преди 8 години

вечната министърка! От регионално развитие до правосъдие.. Очаквам скоро, ако чучелото Плевнелиев се задържи на власт, тая да стане министър на отбраната, после на здравеопазването и т.н. Нещо като съвременен гербаджийски прочит на филма "Специалист по всичко"

9

Анонимен

преди 8 години

Захариева,трябва да си много плиткоумна,за да изречеш подобно нещо!Каква реформа ще е,след като ще и правиш реформа??

8

хаха

преди 8 години

До ?? 5Е на какво да се дължат. Хората са заети с това да станат едни от най-богатите хора в югоизточна Европа. Не ги прекъсвай с твоите нищожни дела (животи). Иначе: Много гнусна история това, прочетете за Максим Савов (гугъл).

7

Анонимен

преди 8 години

-Абре Митре, верно ли Костоваците биле као муде?-Не бре, мудете участват ама не се увират у арното а тея са баш обратното. Сакат да са у арното ама да ги мислим дека не участват

6

анонимен

преди 8 години

и после уж протестирате кой кой е сега назначете и съпруга и за гл арх насофия и пак питайте кой

5

??

преди 8 години

Примката за кого е само ?За народа или и недосегаемите , трябва да спазват закона ?Бавните съдебни процедури на какво се дължат ??

4

Анонимен

преди 8 години

Държавата има пари за бронирани лимузини и преторианска гвардия за чиновници, но няма пари за заплати.

3

БАБА КУНА

преди 8 години

ЗАХАРИЕВА МОЖЕ ДА ПОСТИГНЕ НЯКАКЪВ ЧАСТИЧЕН УСПЕХ САМО АКО ПРОДЪЛЖИ ПЪТЯ НА ХРИСТО ИВАНОВ, ДОРИ И ДА СЕ ИЗПОКАРА С БОРИСОВ И ЦАЦАРОВ. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ САМО ЩЕ ВЗЕМА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ ЕДНА ТЛЪСТА ЗАПЛАТА.

2

Стефан

преди 8 години

Б.Б. винаги си избира министри и кметове, които да не застрашават лидерството му.

1

Анонимен

преди 8 години

Властта приема все по-брутални закони и решения, които са насочени само към едно нещо. А това нещо е стягане на примката около шията на онези хора, които са имали неблагоразумието да останат тук, в България.