14

Анонимен

преди 8 години

IMA LI OSHTE NESHTO ZA KRADENE V TAYA DARJAVA? NYAMA LI VECHE DA POCHNEM DA OTSTRELVAME PRODAJNI POLITICI? VREME E.

13

глупсти на търкалета

преди 8 години

Като нищо още не ви е ясно, що правите от неяснотии новина ?--Ядете парите на данъкоплатците без да сте се потрудили - преписвачи

12

евала

преди 8 години

"евала - евала" и като го направят ще има "защо парите от тока отиват за китайците, а не за нас (като дънди и др чужди инвеститори)" ми щото китайците (и др споменати) дават кинти за да изкарат много кинти, а ние като "имаме дял щото е е на наша територия" ще земем 0.14% от продаденото! евала бойко, евала капитализъма!

11

AK - 12

преди 8 години

Значи за комунистически Китай може а за капиталистическа Русия не може. Къде са защитниците на демокрацията комунизма настъпва или опорните точки са срещу Русия. Вижда се колко сте жалки, не съм русофил но ме е яд че сте същите като комунистите и този ЕС е същия и по зле от СССР. Малките пишлигари може и да не знаят но поне по възрастните нека кажат дали греша.

10

Някои питаше :

преди 8 години

"Уестингхауз " по чиито проект е 7-ми блок , е дал идея на Борисов да пита Китай за инвестиране ??Един върху друг се трупат .. А цената на тока каква ли ще е ?

9

Анонимен

преди 8 години

Борисов само за пътища ли има пари , за Козлодуй няма пукната пара ? Е как тока ще бъде евтин за нас ?

8

Анонимен

преди 8 години

" Доналд Тръмп каза, че китайците са умни , когато сключват договори . Те за това имат пари . Не им се сърдете , затова че вие сте глупави ". Ще искат това , което им е печелившо !А Борисов какво очаква ?

7

аа

преди 8 години

Аз съм малко неинформиран, но какво стана с американците, дето щяха да инвестират в 7-ми блок, в статията естествено няма нищо по този въпрос.

6

малейй

преди 8 години

китайски реактори. Добре че съм доста далече от козлодуй.

5

??

преди 8 години

Защото България няма пари да си инвестира !А който инвестира ще иска да печели !И какво правим ??

4

Анонимен

преди 8 години

На края май ще стане като хамериканските централи - ние ще плащаме разходките на тиквун@

3

Анонимен

преди 8 години

sofiqnkite kak sa ripatli odzat ?

2

Анонимен

преди 8 години

Абе дайте направо ТЕПКО да строи.

1

Анонимен

преди 8 години

За управляващите чуждите инвестиции са прекрасно нещо. Вземат големи комисионни, само защото са сложени да управляват. За народа чуждите инвестиции са пагобно нещо, защото реално ни ограбват. Но понеже е по-трудно едни пари да се управляват и инвестират правилно държавата предпочита да раздава националните богатства и да си събира "наеми". Защо идват чуждестранни инвеститори, правят нещо и то е печелившо, а ние вместо да им пляскаме може да си го направим сами ?