138

Боби

преди 8 години

До претенции и компенсацииОтносно руските/СССР архиви понеже са наистина ОГРОМНИ рашките дават копия или ако е необходимо оригинал ако оригинала по право принадлежи на нас само ако посочим мястото сграда, стая, ред, кутия. С други думи първо си платете на сертифицирани руснаци да проучат архива и след това да ти съобщят къде са документите които ти си плащаш и получаваш или получаваш нотариално копие.ПАК БЪРКАТЕ СЪВРЕМЕННИ РАЗБИРАНИЯ С ДЕ ЮРЕ ПОЛОЖЕНИЕ ОТ МИНАЛОТО. при соца няма човешки права

137

компенсации

преди 8 години

Като става дума за компенсации, България да иска и от Русия, и от Турция такива. Искаме си архивите и документи, засягащи българския етнос и българските земи. Искаме и парични компенсации.

136

претенции

преди 8 години

Русия иска компенсации, а? Москва, белокаменная. Чья бы корова мычала, твоя бы молчала. Като стана дума за компенсации, цяла източна Европа трябва да съди Русия за компенсации - заради 45 години окупация. За нарушаване от Москва на човешките права в Унгария, Чехия. Разходките на руските танкове из центъра на източноевропейските градове се виждат на снимки. Убийството на хора при потушаване на антикомунистичесите бунтове. България си иска архивите от Москва, а Москва си свирука.

135

US ARMY

преди 8 години

По времето на Екатерина Велика там се появяват идеите на панславизма. Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много.

134

Боби

преди 8 години

До АнонименА Турция която само за миналата година е нарушила 700 и повече пъти Гръцкото въздушно пространство? Крадеца вика "Дръжте крадеца".

133

Анонимен

преди 8 години

В резултат на искането си, Русия ще получи един голям и тлъст, между показалеца и безимения пръст.

132

Анонимен

преди 8 години

Нарушаваш многократно въздушното пространство на друга страна и искаш компенсации? Руската наглост е безкрайна...

131

thux

преди 8 години

Eeне излезе.

130

Анонимен

преди 8 години

То и Кадафито не искаше...

129

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 242Това вб...Като ти чета фантазиите - водиш много нещастен живот. От горе много жестоко са те наказали, горкичкия!

128

Анонимен

преди 8 години

"Анкара каза, че няма да изпълни искането на Москва"Това вбеси българските клозетолизци-русофили. Как може българските висши русофилски създания винаги да олизват 3адниците на руските си братя, а нисшите анадолците да се държат така надменно и безцеремонно с тях.

127

КОФТИ ВАРИАНТ

преди 8 години

Израел--нема да му мигне окото да ги смлати на Голанските възвишения!Като нищо може и с ядрен удар да ги одруса!КОЙТО СЕ Е ЗАЯЛ С ЕВРЕИТЕ ...ВИНАГИ Е ПАДАЛ В ГРОБА!ЕВРЕИТЕ СА БОЖИЙ НАРОД ---ТЕ СА СОЛТА НА ЗЕМЯТА!ИСУС Е ЕВРЕИН!!!!!

126

Цецо да плаща

преди 8 години

Ердоган като неще да плати самолета, да го плати Цецо Василев от Сърбия!

125

Анонимен

преди 8 години

Каквото и да направят руснаците...вече целия арабски свет е против тех!34-арабски държави са се обединили в ОБЩА КОАЛИЦИЯ -НАЧЕЛО СЪС САУД. АРАБИЯ.Само с оръжие, па било то и свръх-модерно нищо няма да излезе, ако няма и сухопътни сили.Асад е пътник .Напролет ...ще -не ще , ше требва да му резнат куйрука ! Турция , все повече заработва авторитет в ЕС.Влезе ли ---ше е Трета велика сила в него...ако не и втора , след Германия по значимост!!

124

Анонимен

преди 8 години

Турците постъпиха педераски - свалиха самолета, когато е бил извън тяхното въздушно пространство, напълно ненужно. Направиха услуга на руските стратези.

123

Анонимен

преди 8 години

Харесвам руснаците,но все си мисля че Русия нарочно допусна да им бъде свален самолета,с цел да затворят въздушното пространство над Сирия и от там да контролират всичко,разположиха и 400 в района,кораби,подводници и тнт!Ще поживеем и ще разберем !

122

до кога

преди 8 години

КОЛКО МИРНИ УСЛОВИЯ ИМ ПОСТАВЯ РУСИЯ НА ТУРЦИЯ ,ВЪПРЕКИ,ЧЕ ТУРЦИЯ СЕ НААКА.ТОГАВА КАКВО ТРЯБВА ДА НАПРАВИ МЕЧКАТА ,КАКВОТО ПОЧУКАЛО,ТАКОВА СЕ ОБАДИЛО,НЕ ЗНАМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ,НО НЯМА ДА СИ ОСТАВЯТ МАГАРЕТО В КАЛТА,НАРОДА НА ТУРЦИЯ ЩЕ ИЗРИТА ТАЗИ ВЪРХУШКА,КОЯТО Я ЗЛЕПОСТАВИ ПРЕД СВЕТА.В ТУРЦИЯ ИМА ЗДРАВИ СИЛИ,ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО ПРИ НАС,И ТЕ ЗНАЯТ КАКВО ЩЕ ПОСЛЕДВА.УСПЕХ.

121

Веселяка

преди 8 години

До АнонименЯвно изтрещялия си ти. Русия постави три условия:1.Виновните да бъдат показани и наказани.2.Компенсация за сваления самолет.3.Извинение от Турция.Ако това не се направи турските самолети ще летят много далече от Сирия.

120

тролгеносен

преди 8 години

Русия ще получи извинение. Комбинация от три пръста с преобладаващ среден.

119

Веселяка

преди 8 години

До АнонименОсобено ако ордьовъра си ти.