42

Янева

преди 8 години

Че тоя направо се е отепал за поста правосъден министър на ГЕРБ ! Боко може да го праща да опрасква мъжките магистратки - и ще има кеф за двете страни!

41

тиква

преди 8 години

До Учител вижте и репортажа от вчера, жълтия Блиц го беше пуснал.Ми той не изглежда гей за разлика от въпросните студентчета.Това абсолютно сериозно.

40

ФАШИСТ

преди 8 години

да го изпратят на "военна комисия " и там да "отвори бузи " и специалистите ще кажат истната

39

Учител

преди 8 години

Не знам каква е истината в случая, но съм склонен да вярвам на преподавателя. Преди години, моя ученичка пред останалите ученици се изказа, че съм бил гей. На същата преди това писах двойка.

38

Анонимен

преди 8 години

До Мъжма той казва, че имал студенти отзад.

37

Мъж

преди 8 години

Аз като казвам, че на ***-асите да им се вържат чур-ите с бодлива тел, някои скачат.Такива директно в пещта. Но нали американците либерализират ***-угите, нашите *** и те ще искат "човешки" права.Права ли? ...........

36

Анонимен

преди 8 години

Тоя да не е Минко?

35

Анонимен

преди 8 години

В хуманитарните науки доктроските степени ги раздава ЦРУ.. какъв доктор , какъв професор в разказвателен предмет.. Той ако не е гей ЦРУ няма да го направи професор.. За професори по хуманитарни науки , управляващи , политици ЦРУ избира ***.. така народа в окупираната територия деградира..

34

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТака е! Мръсен гей е още от ученическите си години!

33

Анонимен

преди 8 години

Че има студенти, които са ЗАД НЕГО е очаквано-все пак хомосексуализмът не е престъпление и се практикува, а от друга страна винаги е имало хора, които нямат угризения да се хвърлят на амбразурата в замяна на обещани облаги. Проблемът в конкретния случай е злоупотребата със служебно положение, системният натиск и заплахи над студенти, харесани за индивидуални лекции от Чавдар Стоянов. Това се виждаше и преди 4 години, когато посещавах лекции на асистента. Крайно време е да го освободят от СУ!

32

Анонимен

преди 8 години

До АнонименТа най-скандалното е, че едва сега излиза на бял свят историята му. Не прави чест на преподавателите, че сега го оплюват, а досега мълчаха като бити гъ.ове или не бити, а е.ани.

31

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСтига глупости. Ти си поредния коментар, който говори за Герб и ала-бала, извинявай, че точно на теб ще противореча и ще насоля, нищо лично.Чавдар Стоянов си е стар мръсен гей и това го знаят всички, завършили ЮФ в последните поне 10-15 години. И по мое време се знаеше за изцепките му, но явно е занаглял доста - лицеви опори, пък въоръжена охрана...Не защитавайте някого, без да го познавате, защото е пълен ***. Няма партийни мотиви в тоя скандал. Най-скандалното е, че чак сега

30

Иванчо

преди 8 години

А как и кой ще докаже едната илиДругата теза ?! Има ли престъпление или провинение въобще ?! И как решават някой да си ходи или остане.

29

:D

преди 8 години

Те не го ли изгониха от Технически поради същия гаф?

28

Анонимен

преди 8 години

До Анонименда бе, на Гьобелс щерките тука са учили,ти нормален ли си

27

НЕ Е ИСТИНА

преди 8 години

Не мога да поврявма на тази информация,но като знам как се провеждат конкурсите не само в ЮФ, може и да е истина.Взимат се само наши,проверени хора.След това те вече могат да се гаврят със студентите както си искат.Нали имат приемно време за консултации-какви кафета, какви срещи извън университета?Само този факт е показателен,че сигурно нещо не е наред.Ако е истина обаче,да си ходи.

26

!!

преди 8 години

Те обратните се надушват един друг - имат си някакъв начин.Щом като му е предложил, явно го е разбрал че са от един отбор :)

25

Ел

преди 8 години

Физическата им връзка започнала по време на окупацията на университета в една от аудиториите.

24

?

преди 8 години

Но си спомням и за "Ария на клеветата"..."Клеветата е лек ветрец, който постепенно набира сила.."Още от 16.век е така...( Не съм нито гей, нито лесбийка..)

23

tree

преди 8 години

Какво значи "палав" по-точно казано ? :(