14

Анонимен

преди 8 години

До Tulskiатакизите са навсякъде приети - и в сараите и ИД няма да ги бави :)Малки мъжленца с тесни ду......ца

13

Анонимен

преди 8 години

А как постъпват ИДИЛ с неграмотните журналисти?

12

Анонимен

преди 8 години

Нестерова, бъркате формите за минало време. ходИх - ходЕх и пр...

11

До автора на статият

преди 8 години

Заглавието на статията ви е подвеждащо и създава присмех сред читателите, а проблемът е сериозен, и вие, като българин, би трябвало добре да знаете за какво става въпрос. И нашият народ е бил трепан безмилостно, и нашите деца са били отвличани, за да бъдат превърнат в палачи на собствените си родители, и то от последователи на същата откачена религия. ИД са направили геноцид над язидите: мъжете и момчетата в пубертет - избити, жените и момичетата - изнасилени, малките момчета - еничари.

10

Анонимен

преди 8 години

До LanАми не съм наясно точно язидите каква религия изповядват, но пък имената им са си съвсем мюсюлмански : Ахмед Аслеф. И това ме кара да не проявявам прекалено доверие на казаното от тях.

9

Анонимен

преди 8 години

"Момчето живее в Щутгарт... " това изречение дава друг смисъл на статията!

8

Lan

преди 8 години

15Не четеш. На геноцид са подложени християните и язидите, точно защото НЕ са мюсюлмани! Бройката избити невинни немюсюлмани ще е потресаваща след време, когато се пише историята, а за мен всеки невинен е човек, независимо от религията. В тази война умират основно невинни хора!

7

neo5

преди 8 години

На жената трябва да дам да прочете статията... :D

6

Анонимен

преди 8 години

Войната в Сирия си има и добра страна, ислямската sган понамаля доста, хиляди *** се самоизтрепаха, което е добре за всеки немюсюлманин. Последователите на пророка-педофил понамаляха

5

Анонимен

преди 8 години

ПУТИН И ПОСЛЕДОВАТЕЛИТЕ МУ АКТО БАШАР АСАД ОСТАНАХА НАСИЛСТВЕНО НА ВЛАСТ ВЪВ СИРИЯ И ТОВА СА ПОСЛЕДИЦИТЕ!!!!!!!!!-------------РУСИЯ ЦЯЛОТО И НАСЕЛЕНИЕ Е ОТГОВОРНО ЗА ЗВЕРСТВАТА В СИРИЯ И УКРАЙНА ТЕ ОСТАВИХА ПУТИН НА ВЛАСТ!!!КАКВОТО И ЛОШО ДА СЕ СЛУЧИ В РУСИЯ И НА НАРОДА НА РУСИЯ ЩЕ ИМ Е МАЛКО!!!!!!!!!!!!!!КОЛКОТО ПО-СКОРО СЕ РАЗПАДНЕ ССССР2РУСИЯ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА СВЕТА!!!!!!!!!!!!

4

хм

преди 8 години

ОК

3

Анонимен

преди 8 години

хайде пак реклама на идил.не искам да описвам какво правят ислямистите с журналисти като вас

2

ЕХЕ

преди 8 години

Браво Мария Браво Несторова - Къде е този Град Щутгард!!!! НЕКАДЪРНИЦИ - Некво *** убива хора ГОЛЯМА Си НЕМА КАК. ***

1

Анонимен

преди 8 години

Хайде стига с тая ИД! Ясно е, че се подготвя пропагандно общественото мнения за разпределяне на тези територии от световните разбойници.Те така правят. Палят пожар и сетне отиват уж да гасят.