45

ххх

преди 8 години

Данаил Лазаров, вероятно много харесваш Чачо - ами вземете се бе, мой човек! Оженете се и си падайте за лицеви опори взаимно, любете се и живейте в мир с околните и със себе си! Така ще спрете да издевателствате над студентите. Айде по живо по здраво и вън от СУ!

44

Александър

преди 8 години

Този индивид е правния съветник на партия "АТАКА"!!

43

Someone

преди 8 години

Данаил Лазаров - Чаво, ти ли си, бе??? Докъде я докара - да си пишеш сам положителни коментари....

42

Данаил Лазаров

преди 8 години

Грозно е по такъв начин да се петни името на един явно доказал се професионалист и то на световно ниво! Чавдар Стоянов явно е уважаван преподавател и това, което се случва в този университет е просто повече от грозно спрямо всички, така да правят и действат! Един такъв скандал ще постави всички участници в него на общ срам и позор по отношение на това до какви крайности решават да стигнат някой студенти само и само да си го изкарат и върнат на преподавателя, защото им е издал ниска оценка

41

Данаил Лазаров

преди 8 години

или се е държал по строго с всички примерно! На мене лично този човек Чавдар Стоянов ми се вижда като един много добър специалист в неговата сфера и всички ние трябва да се радваме и да ценим такива кадри, защото умните и можещи хора избягаха от нашата страна, а след като този човек е останал тука и работи за нас и за благото на нашата държава, то ние трябва да му се радваме и да го ценим, а не да го петним с такива грозни и смешни простутии! Осъзнайте се студенти млади!

40

Анонимен

преди 8 години

това е изцяло политическа гавра

39

Someone

преди 8 години

Имал съм "щастието" да ми води това юридическо л*йно упражнения и мога да ви кажа, че Чавдар Стоянов е ****ераст във всеки един смисъл на тази дума. Сексуалната ориентация му е най-малкият проблем....

38

странник

преди 8 години

Студент съм по право в СУ, четвърти курс. Въпросният асистент неслучайно е известен сред всичките ми колеги като Чочо П*дераса. И съвсем заслужено. Всичко казано в последните дни от студенти против него пред медиите е факт. Sad but true, както се пее в една моя любима песен. Преди няма и година имаше и друг скандал, свързан с него и въпросните *** горили, които се мъкнат след него (въоръжената му охрана, която чудно защо му е нужна из коридорите на СУ).

37

Учител

преди 8 години

Не знам каква е истината в случая, но съм склонен да вярвам на преподавателя. Преди години, моя ученичка пред останалите ученици се изказа, че съм бил гей. На същата преди това писах двойка.

36

Мъж

преди 8 години

Бе вържи му чу-ата с бодлива тел и му бий един шут в г--а.

35

Korean soup

преди 8 години

Така и не разбрах кой е декан на ЮФ Сашо Пенов или Кристиян Таков. Ясно е едно - нивото на студентите в СУ е паднало много, съдейки по написаното от налазения от асистента студент.

34

Анонимен

преди 8 години

Голяма работа ... нямате ли нещо по-важно от това .. не дал изпита на някое мамино синче и веднага стачка .. ге.й и тн..

33

е...

преди 8 години

Сега ще ви накарам да се "смеете философски"..: Някъде около 1965( струва ми се)ТУ-Сф.Изпит по математика при проф.Брадистилов( ако е по-добрия свят- мир и светлина на душата му; ако е жив( и ДАНО!!)ще се усмихе философски..Та казват,той знаел, че който играе бридж, е добре и с математиката.Казал; "колеги , да поиграем бридж" играли, след това им дал и по една задача: някои от карето решили задачата си, но оня, който играел бридж най-добре- не успял! Тогава проф. казал"колегата вади ТЕРЦА!"..

32

Анонимен

преди 8 години

Не разбрах,той пасивен ли е или активен?Щото ако е пасивен,че к'во толкова-да го шмиргилят?

31

анонимен

преди 8 години

имало много *** в юридическия сега си обяснявам какво прави ф димитровв конст съд а й соколов председател на нс чакайте правосъдие на тази територия

30

Анонимен

преди 8 години

Чавдарчо, сега освен от СУ трябва да бъде изключен и от ПП Атака за разпространение на "еврогрейски" ценности ;)

29

Трябва кютек

преди 8 години

До АнонименНе е заради мъжа на Атанасова! Тоя *** и в ТУ натвори гадости, от Стопанския не го искаха, взе го декана на Компютърни системи за да го използва за мокри поръчки срещу ръководството. За силата на гей мафията говори факта, че се изписаха десетки статии в негова защита и дори наклепака зам. ректора по кадровите въпроси, чрез един техен гей функционер. Сега като нищо ще го спасят и в СУ, в най-лошия случай ще подработят съда да го върне.

28

Анонимен

преди 8 години

toq asistent 6te go iz4akam nqkade i 6ti go potru6a v buxalka 6e go vkaram v gipsovo korito

27

Анонимен

преди 8 години

asaafea

26

www

преди 8 години

Волен го поозаптиха малко за дивотиите из НАТФИЗ, същото сполетя и Чуколов. Третият атакист Чавдар Стоянов продължава дейността им, но вече в СУ. Понякога действията на политици от тази партия могат да откажат и най-заклетите демократи от демократичните ценности.