8

Анонимен

преди 8 години

Как не разбирате?Основно мигрантите нахлуват по море през Гърция. Гърция пък не иска европейски кораби да охраняват границите и, щото си имала хър-мър с турците за някой и друг остров. Затова без да питат да могат да заемат позиции.

7

Анонимен

преди 8 години

Еми как да живеят банкерите ако не хванат балъци да им дават кредити?Как да живеят богаташите по света ако не е емиграцията?Нито сеят, нита жънат а трупат в банки и раздават кредити.Понеже населението на всяка държава е хванато в тази въртележка, трябват им други нехванати - мюсюлманите са идеална мишена, докато разберет че в къщи си е по-добре.

6

тя

преди 8 години

На преден план добре са ги подредили!

5

тя

преди 8 години

Боже , боже , боже , това е чудо на чудесата!Локални войни е имало винаги , но такава бежанска вълна НИКОГА!Това са хора на които се дават пари за да заминат за Европа , където ще живеят на гърба на Европейците!

4

Мюсли

преди 8 години

Хайл Аллах и Шмеркел е негов пророк. Тая вещица Меркел се сети да се побара. Изкукалата лезбийка ще разцепи съюза с недалновидната си политика. Срам

3

Анонимен

преди 8 години

Вместо да се дават на турция милиарди и трилиарди, с тези пари да се оградят външните граници и европейски граничари на ротационен принцип да пазят външните граници. Това е единственото решение и СПАСЕНИЕ от ислямистката ИНВАЗИЯ!

2

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ !

преди 8 години

"В извънредни случаи агенцията ще може да изпраща свои екипи за бързо реагиране и по свое собствено усмотрение, без съответната държава да е поискала това."Е, как така ?! Нали ЕС е съюз на суверенни държави ?!Как може на българска територия някой да изпраща въоръжени сили без знанието и съгласието на българите ????

1

Анонимен

преди 8 години

Броя на агенциите расте, бюрокрацията също, а какъв е смисъла от тази агенция след като меркелица ги кани?