14

Димитър

преди 8 години

Гроздето е кисело. Когато друг производител започне да обновява операционната система на усттойствата си четири години след като са излезли на пазара, ще се замисля.

13

Koko

преди 8 години

Може бо като дойде края на глупавите статий и още по-глупавите коментари отдолу

12

Анонимен

преди 8 години

Имам си глупав телефон на 10 години и за разлика от "умните" прави квото аз му кажа а не както е с умния да правя каквото той ми каже.Това правило важи навсякъде))Не съм чак толкова глупав, че да се налага да си купувам умен телефон, нема такова животно

11

Анонимен

преди 8 години

Плювачита на Епъл са тези, които не могат да си позволят най-доброто на пазара.Ползвайте си вашите телефони и стига съе ревали от ревност.Рестартирайте ги през 2 минути и се радвайте на ... то няма и на какво да се радвате .Все едно да плюете тези които си купуват Бугати.

10

Анонимен

преди 8 години

Айфон, Айпад, ... Айcиктир...Снобарски вещи за хора с ниско самочувствие и много комплекси. Познавам хора, които не могат да си представят, че ще имат телефон различен от Айфон. Явно такива индивиди са все по-малко и продажбите на шитните намаляват. Не са лоши, като цяло, но са доста надценени. Имал съм ей така, за да пробвам, но не съм впечатлен и не бих взел отново при условие, че има по-добри предложения.

9

Анонимен

преди 8 години

Ябълката ще залезе рано или късно, защото МОЗЪКА вече го няма. Преди няколко години бяха затънали яко, но тогава Джобс беше жив и ги измъкна от калта изкарвайки на пазара първия iPad и по-късно iPhone. Сега, обаче няма да има кой да изтегли каруцата.

8

Анонимен

преди 8 години

До Колегатаnay mnogo tozi telefon mrazya i osobeno yankite ot amerika

7

Колегата

преди 8 години

Сбъркан свят,преди айсиктира човек има да осигури образование за децата,качествена храна за децата,жилище,кола за жената,кола за себе си,поне две почивки в годината и куп други дреболии...Колко от ползвателите го правят? Те това е хранене на ЕГОТО фукария до край,мама и тате нямат кво да ядат ама с ябълка....Ако питате мен всичко на изплащане трябва да се забрани,така де народа го е казал всяко жабе да си знае локвата.Аре и наздраве от мен

6

Samsung

преди 8 години

iдиотфон от там идва, че всеки самолюбец се хвана за тоя гаджет, ама и с него и без него па си гола вода.

5

i'm

преди 8 години

Ами ще спаднат, *** стават все повече! Нормално!

4

Smile

преди 8 години

До АнонименПрав си, но бих казал 100 USD.

3

Анонимен

преди 8 години

СНОБАРСКИТЕ ТЕЛЕФОНЧЕТА ЗАЦИКЛИХА,ЖЕЛАЕЩИТЕ КЛОУНИ НАМАЛЯВАТ ВСЕКИ ДЕН.

2

Анонимен

преди 8 години

Един път си купих преди 5 години и повече не съм се набутал...

1

Анонимен

преди 8 години

Как няма да спадне, всички гейове са с по три айфона.