74

Анонимен

преди 8 години

от валута:към валута:ПРЕСМЕТНИИЗЧИСТИ Резултати X 1 TRY = 24.09 RUB Сами си правете извода, ако Русия имаше силна икономика ако нямаше инфлация и криза, Руската рубла щеше ли да е толкова евтина.

73

Факт!

преди 8 години

Излагате се със вашите "Анти Турски" безпочвени коментари, времето ще ви докаже как с Турция ще си подобрим икономиката, само малко търпение и време трябва!

72

СУРА

преди 8 години

ПАК ЩЕ СТАНЕ МНОГО, МНОГО ИНТЕРЕСНО,СНОЩИ ТУРЦИЯ Е ЗАДЪРЖАЛА 27 РУСКИ КОРАБА :))))))ВОВАТА ЩЕ РЕВЕ ДО НЕБЕСАТА :))))..............................Най-интересно ще стане, когато турция я затресе 12 по Рихтер, а от небето завалят Булави и Сатани. Тогаз ще се види бабаитлъка и тарикатлъка на турците какъв е.

71

Анонимен

преди 8 години

"Москва не вярва на сълзи" - има такъв филм. Да пуснат три ф-16 сега над Сирия и сметките ще са платени. Единият самолет да се управлява от пилота свалил Су-то.

70

Анонимен

преди 8 години

г-н Борисов / продавате държавата си и народа си ,как не ви е срам , мислех че поне имате достойнство но явно и такова нямате

69

Анонимен

преди 8 години

До анонимен"Но защо? Има хора българи с малко руска кръв, които сме посещавали Турция без проблем и с най-хубави впечатления и може пак да отидем"турция като дестинация не е нищо особено. много българи не биха стъпили пак там, ние поне не сме срещали такива, които да планират да ходят. повечето хора са отвратени! двуличници, лъжци и предатели

68

българи

преди 8 години

еми за сега ще ги търпим няма да ги закачаме.

67

Анонимен

преди 8 години

Давутоглу призна: Напрежението с Русия влияе на мира!За да спадне напрежението, Турция е поела ангажимент да постави гръмоотвод в гъ3а на Путин, и излишното електричество да бъде насочено към потопения в тъмнина Крим.

66

подло и коварно

преди 8 години

Турция няма желание за напрежение с Русия. Само има желание, подло и коварно да сваля руски самолети над сирийска територия и да изпраща турски главорези от Сивите вълци в Сирия, коментира турският премиер Ахмет Давутоглу.

65

Анонимен

преди 8 години

До анонимен91NE E VIARNO.VSEKI POLIZAI V TURZUA USKA PO 10 DOLARA--HAK PADISHAHASA.

64

Анонимен

преди 8 години

NIKOI TURCIN NE TRIABVA DA VLIZA V BALGARIA.VHOD ZABRANEN ZA TUTKITE V BALGARIA.

63

Анонимен

преди 8 години

Борисов за мен си вече бита карта ! Турската ти същност лъсна !

62

Анонимен

преди 8 години

Давутоглу кога е мислил за мир ? Това което говори не е това което мисли.

61

Анонимен

преди 8 години

Абе тия продължават да се излагат като кифладжии,не знаели на коя държава е самолета,страхотна отбрана и армия имат прехвалените турци няма що. Ами ако самолета беше ваш бе ол.......... и и нещо се е повредило и не може да отговори пак ли щяхте да го свалите бе?

60

ник

преди 8 години

Абе ***,вземи ти си оправи отношенията с Русия вместо да учиш Турците на акъл!И какво си мислиш,като Путин ти е казал,че ще загубиш,мислиш,че си спечелил!***!Вчера Турците са се молили за газ на Туркменистан,ама са ги отрязали,така,че имайте едно на ум

59

селяк веселяк

преди 8 години

Борко внимай тоа да не мине зад гърба ти

58

анонимен

преди 8 години

Но защо? Има хора българи с малко руска кръв, които сме посещавали Турция без проблем и с най-хубави впечатления и може пак да отидем. Винаги сме били като туристи. Няма никакво напрежение.

57

бай радой

преди 8 години

На нашия му липсва само един фес иначе

56

тя

преди 8 години

Докога ще продължават със смешните си оправдания , " не знаели чий е сваления самолет. Подготвения предварително подъл акт, не им донесе очаквания резултат и сега "не знаели"!

55

Анонимен

преди 8 години

Турция няма желание за напрежение с Русия, но прави на практика точно обратното.