109

De

преди 8 години

Na praga na sinora v tursko kam bulgarsko - ogromni metalni zabi se usmihvat na asfalta za dovijdane:-):-):-):-)

108

истината

преди 8 години

Нека подръжниците на турците да напишат дали има турски или арабски учен живял през 17,18 19 или 20 век който да е от ранга на Никола Тесла,Джон Атанасов или Виден Табаков.Тази малка частица от света е дала тези а и много други светли умове.Какво е дала Османската империя освен клането в Батак,Бояджик или например "Челекула" в Сърбия.Живеещите на запад от Сърбия никога не трябва да забравят,че тяхната цивилизация я има защото 5 века българи,сърби,гърци и румънци са воювали с Турция всеки ден!!!!

107

Анонимен

преди 8 години

До БГЦелият проблем е в това, че в България няма независими политици.

106

ник

преди 8 години

Да обобщим,каракачанката и пудела Валери отварят вратата на Турция към Европа

105

да,ама не!

преди 8 години

И каква врата ме му?През България-та до Сърбия.И там гледаш усмихнал се стой и чака Путин!А скоро жив натовец в Сърбия няма да смее да се весне,още повече ако е турчин или американец.

104

българин

преди 8 години

Турция води преговори за членство в ЕС от1962 година.Вече 3-то поколение турски чиновници водят такива преговори.Преди няколко години по ЕВронюз показаха клип как полицаи пребиват жестоко женски мирен протест на връх 8-ми март.Кадрите бяха покъртителни-жените стояха на едно място и държаха плакати с надписи.Полицаите им нанесоха такъв побой какъвто никъде не съм виждал.Не знам какви бяха надписите-турски не знам.Но такава страна няма място в ЕС!

103

Чекист

преди 8 години

Вие сте вратата ни към ЕС - ммммм дано няма предвид задната врата... :)

102

БГ

преди 8 години

КАК МОЖЕ КЕРИ ДА ХОДИ В МОСКВА,ДА РАЗГОВАРЯТ, КАТО ХОРАТА,А НИЕ МОЖЕМ ДА ИМАМЕ ТАКИВА ПОЛЗИ СЛЕД КАТО РУСИЯ И ТУРЦИЯ СИ РАЗВАЛИХА ОТНОШЕНИЕТО,НИЕ ДРЕМИМ,ПРАВИМ СЕ НА ДЕВИЦИ ПРЕД ТУРЦИЯ.БОЖЕ, КОЛКО МАЛКО МОЗЪК НИ ТРЯБВА И ЩЕ БЪДЕМ БОГАТИ.

101

Цък

преди 8 години

Комшулъка е хубаво нещо, но "парен - каша духа".Пет Века Геноцид ни стигат!!!!!!!Всяка жаба да си знае гьла!

100

До табураджията

преди 8 години

Ами то по твоята логика няма и българи.Имало е едно тюркско чергарско племе което се е претопилао в аморфното славянско море и толкова.

99

Анонимен

преди 8 години

Хах , къв азерски газ му се привижда на мустакатото джудже бе аахахахаха той тръба няма построена няма и да има ,газ щял да пренася хахахахаха

98

Анонимен

преди 8 години

Аз нямам нужда от нови технологии,стигат ми храна ,вода и дом,другото е втълпен стремеж на системата.Превърнаха ни в консуматори на техните играчки.Хората са живяли по спокойно и без тези високи технологии

97

Анонимен

преди 8 години

Машалла, ашколсун, Бойко ефенди

96

Анонимен

преди 8 години

Какъв стокообмен ще увеличават като хора не останаха в България ? Та ние не сме пазар,ние сме бедняци ,ние даже не сме и потребители.Тук боза,локум и баклава има в изобилие,дънките са ни турски,какво може да предложи Турция???България има нужда от стратегии и популация на населението,ние имаме земя от която можем да се храним целогодишно,ние нямаме кой знае каква нужда от пазари,ако ние насарчим българското и го развиваме ние ще бъдем най развитата страна в Европа,другото е лакомиия и борба

95

Анонимен

преди 8 години

Тука някой се старае да изкара турците ангелчета с крила. Да, ама не. Говорим за турците, не за местното мюсюлманско население, което не е турци, да си имаме уважението! Исляма е чист фашизъм, маскиран като религия, поради простия факт, че през средновековието всяка политическа доктрина се е представяла като религиозно течение поради специфичния мироглед на епохата. И точно ние на Балканите не трябва да си губим историческата памет, ако искаме нещо от нас да оцелее като народ и територия!

94

Изстребител

преди 8 години

Турция винаги ни е смятала за "задната врата към Еврапа". На някои това им харесва - личи си, че са се подложили и то не за първи път.

93

Анонимен

преди 8 години

Знам историята на рода си. Моят пра...дядо преди много години едва не е бил отвлечен от турците за еничарин. Местният хекимин е бил близък на баща му и му пошушнал да бягат бързо.Напуснали през нощта града и се спасили. Това разбира се е далечно минало, но не бива да се забравят и тези неща, ако искаме да гледаме честно в очите настоящето и бъдещето.

92

От опит Ви казвам

преди 8 години

Не Ви знам какви турци познавате само ,че аз за малко да се оженя за туркиня/истинска/ познайте защо не се оженихме-религията. Техните доста се постараха-условието беше детето да е мисюлманче или няма сватба.Сватба нямаше имаше аборт! Ние сме два различни свята....Турците са прекрасни хора и приятели но ДОТАМ. Стигне ли се до по-сериозно Алах е на първо място и ние ставаме като втора ръка.Парите нямат значение, религията им е на 1во място.

91

Тико

преди 8 години

В интелектуално отношение разликата между Давутоглу и Кратунчо е незмерима.

90

До тракиеца

преди 8 години

А как са живели твоите деди до преди да се наложи да бягат от там.Да не би дотогава да са били поданици на руския цар,как са успели да се сдобият с имоти,земи,стопанство,нали и до 1913 също са били роби.Я я задвижи мисълта в главата ако можеш.