88

анонимен

преди 8 години

какво правихте толкова години,че не можахте да докажете,че 11милиона ги няма,как невена бе,къде са парите мухлювци такива.

87

Анонимен

преди 8 години

Помните ли, преди години имаше една история с една Ася Инджова, сестра на Силвия Инджова, как точили европари... Афера Кака май се казваше... та и ония двете крадли тогава, всички си знаеха, че са големи крадли, и свидетели, и документи имаше, и всичко, ама си пак ги оправдаха... как все се измъкват тия, направо невероятно!

86

Idealist

преди 8 години

През последните 25 години беше осъден само Митьо Очите от Бургас. Даже лежа известно време.Предлагам да бъде обявен за Светец, защото като Спасителя прие сам вината на този Преход! Господи, защо го наказа, той ли е най-виновният?

85

тя

преди 8 години

Каква самодоволна и подигравателна усмивка на една оправдана крадла!

84

боц

преди 8 години

Сефте комендатски!Нищо ново!Всички престъпници от 1989 г. досега са невинни!Те са управляващи!

83

Гост

преди 8 години

Гнилите ябълки в действие!

82

Анонимен

преди 8 години

Свинете от съдийската *** всекидневно ни напомнят ,че вече не ги е страх и са "независими" но искат още по-голяма "свобода на духа"!Простият народ да го духа и да се включи в "протеста" !!!

81

Анонимен

преди 8 години

До АнонименOOOOOOO,КООООЛКООО СТЕЕЕ ТЪПИИИИИОПГ ПРОКИ И ТЕ ЗА ВРЕДИИИИИИИ

80

П.Петров

преди 8 години

Ако имам проблем, няма да потърся справедливост от съда и държавата, ще си купя калашник с кутия патрони и четири пълнителя.С половината ще отсъдя справедливо, а другата половина ще запазя за съда.

79

Браво.

преди 8 години

България е една от малкото държави където престъпниците са доволни от съдебната система. Колкото по голям мафиота и престъплението, толкова по малка вероятност за ефективна присъда. А пък за римляните изобщо няма закони. Те са оставени да си берат на спокойствие.(това е тяхно право, и не може да ги дискриминираме) Даже редовно убиват пенсионери за 5-10 лева.

78

Анонимен

преди 8 години

заради корупцията в съдебната система на България, която действа по принцип противозаконно в полза на свързани лица като по комунистическо време, вместо безпристрастно и законосъобразно осъден не означава непременно виновен, нито оправдан от такъв съд не означава невинен. Но може би едва пред Божия съд ше има истинско правосъдие и тогава не само престъпниците, които са прикрити, и жертвите им които са несправедниво осъдени , но и съдиите , които са виновни за това ще бъдат осъдени.

77

Смехурко

преди 8 години

Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ...На Смехурко се пукна смешката.

76

Анонимен

преди 8 години

СГС пак ни изненада

75

С тази презумпция...

преди 8 години

За да бъде осъден наш политик за корупция,съдът иска нотариално заверена декларация-признание,че ...И тъй като няма ***,който да подаде такава,всички по презумпция саневинни.Средствата са прахосани,липсват,облагодетелствани има,виновни няма.В Румъния смениха презумпцията и вкараха маса политици в затвора ефективно.Нашитеса хора с граждански права,от които не може да бъдат лишавани.Румъния е лоша,убива ивкарва в затвора цвета на нацията си.Ние сме добри,чест,слава и много пари за политици.

74

Анонимен

преди 8 години

Мигар е весталка -девственица?

73

Анонимен

преди 8 години

каква изненада!

72

...

преди 8 години

Някой да е чувал за виновен и осъден комунист?

71

Спеца

преди 8 години

Балон след балон се пукат скалъпените обвинения на политическата репресивна машина наречена ГЕРБ !И защо главните виновници си траят като наакани ?Защо никой не подава оставка , а само един пишман министър , който се закопа с голямата си уста!А шефовете на мафиотската машина -ГЕРБ?Кога ще дойде техния ред ?

70

Анонимен

преди 8 години

че кой е очаквал друго комунист виновен няма

69

Анонимен

преди 8 години

СГС ,ОСТАВКИ ЗАРАДИ МАСЛАРОВА,БАТКО,БИСЕРОВ,КОВАШКИ ДА ПРОДЪЛЖАВАМ ЛИ