22

Анонимен

преди 8 години

За всяка стотинка трябва да се протестира. Защо е изкарана с труд. Най-обичам и аз да харча чужди пари и то , ако може никой да не ме контролира ще е още по - добре. Вижте околовръстния на Враца, как върху стария тът са положене 3 (три) сантиметра асфалт и няма и година и какво? Кръпки разбира се!

21

да 31

преди 8 години

Неее, не си разбрал. Обществото иска да се краде по-малко.Парите са достатъчно, ако се харчат разумно, а не всеки ремонт да се надува няколко пъти за да спечелят "нашите хора".

20

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 31Добре философе, давам ти казус, който да му намериш някакво решение. Представи си, че живееш на село, пътната мрежа е второстеменна и третостепенна и ти трябва в масовия случай луноход, за да се предвижваш. Трябва ти медицинска помощ или аптека, която в повечето села липсва от 20г. и трябва да отидеш до близкото градче или град. Та в задачата се пита с пенсия около 200лв. или заплата около 400лв. плащаш данък на колата, винетка, акциз и караш по картофените ниви, които не се ремо

19

Анонимен

преди 8 години

Аз не смятам, че трябва да се протестира заради повишаването на винетките и затова не излизам. Трябваше 150лв да ги направят за да може след 5 години да има нормални пътища в тази държава.

18

A cop

преди 8 години

Тия съвсем ни вземат за канарчета Една проста сметка: При 4 млн коли, по 10л на 100 км и пробег от 10000 км годишно - по 1 лв акциз на литър гориво прави точно 4 млрд лева. НЕ Е ГРЕШКА ЧЕТИРИ МИЛИАРДА ЛЕВА Къде отиват тези пари? Защо не стигат на Лилето та иска още?

17

Анонимен

преди 8 години

Другари герберасти, Ама казвайте преди изборите, че ще ни дерете така брутално кожите. Или г-н Буда е на принципа - след мен потоп, дреме ми за МАТ'РЯЛА.

16

Анонимен

преди 8 години

големите ербапи дето разправят "кво пък толкоз 30лв" ще ги видим каква песен ще пеят като се вдигнат цените на всичко. Тя тая продукция се телепортира в магазините нали умници мамини?

15

Анонимен

преди 8 години

Винетката нямаше да е задължителна, ако има пътища за свободно придвижване. В момента няма такива и това е огрничаване ня гражданите ми права.

14

Bruxelle

преди 8 години

Eu othvarli vinetkite.:-):-):-) ne sa spravedlivi. Ste ima magistralni taksi.:-)Kolkoto i da ne i se viarva na marzelivata L.Pavlova.

13

dopa

преди 8 години

kam 5.POjelahte na naglecite vo glave s Minetka da si kupqt sveshti,no da vi informiram che i sveshtite ot 15 ti Dekemvri sa s dvoino po visoka cena

12

Анонимен

преди 8 години

СИТИЯ НА ГЛАДНИЯ НЕ ВЯРВА , ЗА ТОВА НА ЛИЛЯНА И БОРИСОВ И ЦЯЛАТА КЛИКА ВЪН ОТ ДЪРЖАВАТА А НЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО , ТЕЗИ ХОРА СА ПИЯВИЦИ , УБИВАТ БАВНО

11

Анонимен

преди 8 години

Долу Боко и неговата крадлива банда!

10

Анонимен

преди 8 години

Бацко нали строи пътища, видукти и вятърни мелници, кой мислите ще плаща сметката? Ако си мислите за разни пари по европейски програми и т.н. нещо много сериозно сте се объркали.

9

Анонимен

преди 8 години

ХОРА НЕ СПЕТЕ , ИГРАЯТСИ С НЕРВИТЕ И МИЗЕРИЯТА НА НАРОДА , КОГАТО ВЗИМАТ МИЛИЯРДИТЕ ЗАЕМ НЕ НИ ПИТАТ , ЗАГРОБВАТНИ С ВСИЧО , ВСИЧКИ СА ЗА ЗАТВОРА , ТАМ ИМ Е МЯСТОТО

8

Истината

преди 8 години

Събираме за 2ти апартамент на Лили във Виена и ждобни да си харчи

7

Анонимен

преди 8 години

Приятели, защо всеки изключва себе си в коментарите...../ направете, не плащайте, вие сте.../, та нали сме в един КАЗАН???!!!

6

Ватенка и ушанка

преди 8 години

Аз ща си купя новия Урал NEXT и ще го карам без винетка из балкана!

5

Анонимен

преди 8 години

Те ги лъжат и дерат всеки ден, обричат на нищета и глад родителите и децата им, те са захванали за 30лв да спорят има ли смисъл. Опичайте си акъла

4

Анонимен

преди 8 години

Ако няма безплатна алтернатива за придвижване, ще се съдим. Може да се спечели някой лев от ограничените ми права за свободно придвижване.

3

Анонимен

преди 8 години

Плебове кой ви е излъгал, че това е демокрация? Плащайте и си тряйте че и без това идват по-големи сметки...