7

Анонимен

преди 8 години

Za poreden put Bulgarina se dokazva kato zavistliv i PROST chovek. Bravo na mladoto semeistvo i Kocento si go mesti za vashite komentari :)

6

Анонимен

преди 8 години

Има нещо *** в тоя индивид,от чисто медицинска гледна точка.

5

-------------

преди 8 години

Не се шегувам, не иронизирам, не се подигравам, не се смея, сериозна съм. Прекрасно семейство. Кое не Ви харесва?

4

------------

преди 8 години

Не ми давайте минуси. Кое не харесахте от коментара ми. Тези се харесват, обичат се, май се ожениха, не съм сигурна. Нали това е важното в живота? Той създал семейство, деца, върти пари някакви. Щастливец. Гледа отгоре отгоре на живота, има си своите слабости, дрогичка, пиене, кво толкова. Тя - красавица, млада, гледа си децата, няма кой знае какъв стремеж да става някаква си, па за какво ли и е, като си има всичко момичето? Кое ви хареса? Нали това е нормалното, гордото, хубавото? Идеални са.

3

----------------

преди 8 години

Прекрасно.... семейство. Тези са ми пример за успешно семейство. Ето това е жена за пример. Красива, млада, взема някой по-възрастен, е че се друса и пие все тая, нали носи пари, забременява, ражда две деца, не му прави проблеми като го няма, не го ревнува. Мила, нежна, приятна. Нали? Чудесно семейство. За какво му е на Коцето жена като Райна? Да се мъчи, да му пили нервите, да го дразни, да го нерви. Не му трябва. Това е то. Мечта. Завиждам им благородно. Че не мога да съм като тази.

2

Анонимен

преди 8 години

Възрастните мъже се държат бащински с жените си.

1

Анонимен

преди 8 години

Идилия!