141

Аско

преди 4 години

Искам и аз да споделя моя сън ,и ще се радвам ако някой ми помогне да го разталкувам,прди около 15г сънувах Бог ,сънят ми се състоеше в това ,че аз бях на много светло място(всичко беше в много ярка светлина )аз седях поклонен и виждах само един крак ,който го покриваше до бедрото бяла роба ,която се сливаше със светлината ,беше убут с обикновен кафяв сандал с 3 презрамки ,през цялото време аз седях и гледах кракът му, без да мога да погледна нагоре за да разбера кой го носи ,след това се сабудих и в мен бошуваха емоции който до тогава не бях изпитвал ,на радост ....след толкова години се зами

140

Ави

преди 8 години

<html><body><!--StartFragment--><span style="color: rgb(20, 24, 35); font-family: helvetica, arial, sans-serif; font-size: 12px; font-style: normal; font-variant: normal; font-weight: normal; letter-spacing: normal; line-height: 16.08px; orphans: ***; text-align: start; text-indent: 0px; text-transform: none; white-space: normal; widows: 1; word-spacing: 0px; -webkit-text-stroke-width: 0px; background-color: rgb(246, 247, 248);"><span>Поредна манипулация. Това не е реконструкция по черепа на Исус, защото Исус е жив и е недостъпен за антрополозите.<span class="Apple-converted-space"></s

139

Мен

преди 8 години

Чакай да видя дали съм разбрал правилно, някакъв пишман учен неразбрал какво пише в Библията - понеже там няма такъв текст че Иисус бил неразличим от учениците си, това са измислици. Значи тоя псевдо учен и най-вероятно анти-християнин взима някакъв произволен череп за който предполага че е от същия период и за който предполага че е на евреин и почва да си измисля на негова база как трябва да е изглеждал Господ Иисус Христос? Много научно няма що!

138

Виц

преди 8 години

Поп пътува с такси.Пътя осеян с дупки.При всяка дупка таксиджиятя казва *** си майката.Попа решил да го посъветва и му казал: Недей да псуваш сине.Кажи :Боже помози.Стигнали да шахте без капак ,предното колело се откъснало и са затъркаляло напред.Таксиста аха да ипсува ,но се сетил за попа и казал:Боже помози.Колелото се затъркаляло назад и си отишло на мястото.Видял това ,попа изревал: *** си майката!

137

БГ

преди 8 години

Препоръчвам ви, гледайте филма Живота на Брайън, Life of Brian.

136

Анонимен

преди 8 години

Учените предполагат! И колко мангизи потроши тоя шарлатанин за да създаде тази глупост?Ако има нещо вярно в сходството на портрета който виждате, с човека на когото е принадлежал черепа, това е друг въпрос.Но кой твърди че черепа е на Христос? Що за наглост, и след това някакви алчни за сензация вестникари доразвиват безбожното твърдение?

135

isis

преди 8 години

Хохо. Накрая излезе , че е кюрдин. Ай чиститу и алалуя.

134

Анонимен

преди 8 години

Бати веждите. Почват от зеницата хахаха! Или то при Ицо и Мехмед са били такива и сигурно по тва са ги познали, че единия е син на Бого дух, пък другия е Порок!

133

Vasko

преди 8 години

Ако прочетеш Библията и се допиташ до хора теолози(протестанти) ще разбереш, че коментара ти е неволна лъжа. Юдаизма и Християнството са двете страни на една монета.Немогат да бъдат разделени и изучавани отделно.Тоест те са Старият и Новият завед. И те така :)

132

Наблюдател

преди 8 години

Поредният Научен Голям Смях! И на каква основа са направили тази реконструкция, освен на фантазията на тоз т.н. "учен"!? За да се направи реконструкция на лицето , трябва да има поне минимални запазени елементи от черепа! Някой да е чувал за такива?? Този т.н. "учен" просто е решил да стане известен!

131

А плащеницата?

преди 8 години

Нали правиха някаква реконструкция на базата на това, което се е отпечатало откъм вътрешната страна на плащеницата в Торино?Оказа се, че с нея е бил завит висок и строен мъж.

130

Малеей...

преди 8 години

Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ ТОЯ ДА МУ ДАДАТ ЧЕРЕПА, В БЪДЕЩЕТО НА ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ ИЛИ НА КАМАТА... ЩЕ ИЗКАРАТ БЪЛГАРИТЕ АВСТРАЛОПИТЕЦИ.

129

diasen

преди 8 години

какво му е на лицето,човек,като човек от онзи регион,като чета коментариите,все повече разбирам,колко предубедени сме всички,или може би не всички българи.Най-интересното е че никога няма да чуете обида към Исуус от мюсюлманите,защото за тях той е предпоследния пророк преди Мохамед. В Корана има много стихове за Исуус и майка му Дева Мария и цялата глава 19 е озаглавена Мария,нещо върху което си заслужава да се замисли човек...?

128

Алекс

преди 8 години

Мале колко ви бръкна от зад една картинка на лице. Като се има предвид каде се е родил Исус нищо чудно и да е достоверна реконструкцията. А не вярвам преди 2000 години да е позирал лично за иконите. :)

127

Анонимен

преди 8 години

Този експерт да не е сътрудник на "шарли ебду" ?.

126

Анонимен

преди 8 години

евреите не пропускат случай да се изгаврят с Исус! гадни пигмеи, *** братовчеди!

125

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 172 - не бе, моисей! царот на царете! еврйскиот!

124

Анонимен

преди 8 години

Незнам друго ама художника е трябвало първо да си извади ръцете от г.ъ.з.а. и тогава да рисува.

123

Венци

преди 8 години

Далеко от науката модел,т.е. квазинаучен. По простата причина, че земната му майка е заченала метафизично и генът на бог Христос е отвъдвселенски, така че със сигурност чертите му са се различавали доста от тези на хората.

122

Анонимен

преди 8 години

само като вметка... защо тоя псевдо-учен не "реконструира" мохамед, а?!