48

Ганев

преди 8 години

Лекуване значи - преглед със направени изследвания а кой прави това - ТЕХНИКАТА. МАй че на мед. кадри им е доста трудна тази материя.Били напуснали - една не малка част от тях са с големи мераци но ?.......пари не се дават само да притежаваш диплома.

47

Гаров

преди 8 години

Няма незаменими хора .....били напуснали 500 - интересно кой ги преброи. Това е нищо в сравнение със инженери и Т специалисти.До една година 90/100 ще се върнатВъв времето на 21век всичко се прави с компютри а за в бъдеще на всяко изследване ще има и готова рецепта

46

Анонимен

преди 8 години

Здравеопазване в България няма! Малкото останали лекари поставят диагнози с хвърляне на боб, а след това изписват лекарства като шаманисти.

45

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 42Абе има пари, не е като да няма. Бягат от простотията на такива като кокала.

44

Анонимен

преди 8 години

Не може един лекар да взема по малко от един начинаещ полицай !

43

(-_-)

преди 8 години

Нормално - кой иска да работи в лоши условия, за още по-лоша заплата? Лекарите са висококвалифицирани специалисти и докато не получат добри условия и заплащане - така ще е. Накрая ще се лекуваме при шамани и врачки:-(

42

Негодници

преди 8 години

Да се създаде в закон точка по която медикбзавършил в България да няма право да напуска България 10 години без да е лекувал български граждани

41

Анонимен

преди 8 години

Днес точка ru знаят колко медици са заминали но не са написали къде са заминали ? Защо ли ? Ами може би защото от тези 505 нито един не е заминал за русия

40

Анонимен

преди 8 години

LEKARI-BIALATA MAFIA--ISTINSKI KRADZI,NO SA STADO NEKADARNIZI.

39

neo5

преди 8 години

Истина е, че защото няма пари тука за хубава месечна заплата, но главният факт за тези 500 лекари са, че идват много африкански младежи, учат тука медицина, защото е по-евтино и след това веднага на запад - Германия, Норвегия, Франция.. за добри заплати!

38

Анонимен

преди 8 години

До кокалаАми това едва ли зависи от тези,които са учили нещо по държавна поръчка!А ти до завършване поне на средното си образование,по каква поръчка си учил?Пътищата,по които ходиш или управляваш автомобила си,по чия поръчка са правени?А детските ясли или градини на децата ти? А стадионите или спортните съоръжения? А много други неща,придобивки и услуги,които ти и твоето семейство ползвате или сте ползвали през живота си? Смяташ ли че всичко това е толкова проста аритметика?

37

Студент по медицина

преди 8 години

До кокалаКокале,просот се опитвам да обясня на господина пишещ под 34,какво би се получило ако стоматолози,лекари и фармацевти,започнат сами да плащат за своето обучение! Никой не прави вложения и то големи,без да е сметнал,не само как да ги възстанови,но и да спечели! А с летенето опит нямам,по-скоро съм стъпил здраво на Земята,поне за сега!

36

Благодарен

преди 8 години

И аз бих се махнал, ако не го бях направил вече и то отдавна. Благодаря ти Господи!

35

кокала

преди 8 години

До Студент по медицина драги виждам че високо хвъркаш,но трябва да знаеш че за да вземеш тези големи суми които ти се привиждат трябва да си оборудваш собствен кабинет, да си извоюваш име и не на последно място да си конкурентно способен. ако и когато изпълниш тези условия тогава можеш да се радваш на парите си,но за жалост ще бъдеш вече леко побелял. не забравяй че трябва да ходиш и на допълнителни курсове за повишаване на квалификацията. като гледам 90% от вас разчитат на държавните болници

34

прав им път

преди 8 години

Те са по-свой начин объркани в този свят,и те боледуват от болестите на времето.Е, вчера един излязъл на мегдана и обяснява на всички за придобивките на висшето и пирамидите на народите...-дано намери и той своето щастие и задоволи окото си ! Всички сме лекари ,кои по-добри,кои много добри :)

33

кокала

преди 8 години

много пъти съм казвал всички завършили по държавна поръчка да възстановят разходите по обучението си и после да вървят където си искат. Никой не е длъжен да ги издържа. И искаме после държавата да е добре,да има пари за детски,за пенсии и за други екстри. Как да има като всеки се опитва да цуца от държавната хранилка.

32

Анонимен

преди 8 години

Няма пари затова бягат.

31

Студент по медицина

преди 8 години

"МЕДИЦИНА, СТОМАТОЛОГИЯ И ФАРМАЦИЯ да се учи изключително за собствена сметка!"А после знаеш ли какви ще са цените,не да се лекуваш,а само да ми кажеш,от какво се оплакваш?Ще ти се приска по-скоро да лягаш и каквото ти е писано!

30

Anonimen

преди 8 години

Xa mi kkajete kolko sa dobri na6ite lekari xodix pri trima uj dobri nevrolozi i polu4ix tri razli4ni diagnozi neveroqtno no fakt

29

До 34

преди 8 години

Дано нещата не зависят от хора като вас, които не се замислят за последствията от действията си. Кой ще е този луд, който да си плаща образованието за да работи след това за мизерни пари. Това съвсем няма да работи. А платено мед.образ.=платено мед.обслужване. Ама вие не искате да плащате за здраве, нищо че под път и над път говорите, че било най-скъпото нещо на този свят.