9

тя

преди 8 години

Тоя ЕС да го "гръмнеш" ! Как ще ни забраняват да си ловим риба! За нас и румънците "забрана" , а за украинците и турците да ловят колкото си искат!

8

Анонимен

преди 8 години

Турците въобще не питат.Ловят колкото си искат и където си искат и ловят в огромни количества само да има.Нахална смотана зган нечовешка.Българите ловят, ама колкото да има улов.Говоря за калкана

7

тихомир томов

преди 8 години

Няма съмнение , че човечеството само си подготвя гибелта .7 милиарда са твърде много за възпроизвеждането на екосистемите . С развитието на конфликтите , в Черна море ще се ловят само мини !

6

Анонимен

преди 8 години

До Спеца За да разбере дрогираната ни с повръхностни ценности, извратени удоволствия и инфантилни прояви, какво значи ро.бство - директиви, забрани, неравнопоставен контрол, колониализъм, безмилостно ощетяване, ликвидиране на националното историческото чувство и принадлежност, насилствено окупиране на родни земи от чужди нашественици, прикривано зад лицемерната завеса на "християнски добродетели", "помощ за бежанци", "движение на населението" и ***.отското "подобряване на генетичния фонд"...

5

Спеца

преди 8 години

Значи турци , руснаци и украинци ще ловят колкото си искат и каквото си искат , а България орязана защото е член на ЕС?Егати членството , за какво ни е тогава?

4

Хайде- Хайде

преди 8 години

Всички знаем че днес в бегето властват простаците. 99 % от рибарите биха изловили калкана още тази година без да мислят какво ще ловят догодина.

3

Ноел

преди 8 години

Ето така се прави! Отхвърлят се глупостите и неразумните предложения на неолибералите в Брюксел и се отстоява националния интереса не да се слушат "големите началници".

2

Гошо тъпото

преди 8 години

Суверенна не значи, че можеш да си правиш каквото си искаш бе, *** Калкана нали и той е суверенен. По скоро бих се притеснявал, че турция няма кой да контролира.

1

Анонимен

преди 8 години

Калкан ли? Турците го смляха тоя калкан в наши териториални води. Когато имахме късмет да хванем някоя от гемиите им, бяха пълни с тонове калкан. За съжаление вече намаля драстично този вид риба.