73

Анонимен

преди 8 години

Путин защо изобщи се разправя с тоя лъ'жлив анадолски

72

Анонимен

преди 8 години

Путин вече не смее очи в очи с Ердоган, по тоалетните се крие само защото турчина първо го предупреди да не си играе с огъня а след турските рибари и му каза че търпението на Турците не е безкрайно, за това че Путин може да плаши само турските рибари, но не знам кой се уплаши ? Руските моряци или турските рибари ?

71

не-нормална

преди 8 години

До Анонимендемек, по-добре ми е под американски и немско - френски ли.НЕ ЩА ДА СЪМ ПОД НИЧИИ БОТУШ! Там е разликата между мен и теб! Аз си искам свободата! Не искам *** европейски лицемери да ми обясняват как да социализирам , които те обаче в собствената си държава не искат! Искам спокойно да си вървя по улицата след смрачаване и да чувам българска реч, а не арабска...

70

Анонимен

преди 8 години

Горкичкия ЕрДоганчо - ще му клепнат мустаките скоро..

69

Анонимен

преди 8 години

айдеее тия с хистеричния смях пак са избягали...

68

не-нормална

преди 8 години

До Анонимен мен като не-нормална българка никой не ме пита искам или не НАТО и ЕС, баба Меркел обеща да намали бежанците в Германия, сещаш ли се на кого ще ги прати!!!! Аман от продажници като вас. КОГА ЩЕ СЕ НАУЧИТЕ ПРЕДИ ДА СТЕ ФИЛИ И ФОБИ ДА СТЕ БЪЛГАРИ!!!

67

Анонимен

преди 8 години

95Путин в Париж постави въпроса , за конвоите с петрол , които пресичат сирийската граница за Турция. Снабдяване от И.Д .В резултат Сириската граница се охранява . На Турция й забраниха да влиза в Сирия по суша и въздух.Вчера американски новини показаха сирийски исторически ценности от сирийските музеи разбити от Ислямска Държава в Турция - изнесени на турски пазари ?

66

Анонимен

преди 8 години

89.Инфлацията в България се е увеличила през 2015 и е 2.5% . Увеличават се цените !

65

Комерсанов

преди 8 години

каквато и инфлация да имало в Русия пак са по добре от нас. Ходят на ексурзии по целия свят, купуват повчче нови коли от нас , пътищата им са много добри дори и в далчния север - отворете стрийт вюто на някое северно градче и ще се убедите сами.

64

Анонимен

преди 8 години

"Защо ви отклоняват вниманието от вътрешните работи на България и непрекъснато увеличение на цените ?"Ти пък къде видя увеличение на цените? Хайде, стига глупости!

63

Косачев

преди 8 години

Ха-ха-ха Ердоган не предвиди само едно, че ще му секнат контрабандния нефт от даеш. Сигурно само затова го е яд.

62

Пешко

преди 8 години

Другарете налазват напоследък с нова опорна точка - не можело да не сме слуги на народ, с който сме били имали общи думи за майка, живот и хляб. Е търсих, търсих, само със сърбите имаме такива

61

??

преди 8 години

Защо ви отклоняват вниманието от вътрешните работи на България и непрекъснато увеличение на цените ?За да не правите протести ??

60

Пешко

преди 8 години

"Бенковски ходил при руския в града консул да му съобщи мисията си и да му поиска руски паспорт но, тоя последният не го приел, като казал, че Русия не желае въстание"Сам интерпретирай думите на Бенковски, които цитираш

59

Пешко

преди 8 години

И още: "И така, руските войни до 1854 г. са принесли най-голямо зло на българския народ под турското иго, защото са възбуждали само фанатизма на турците и нищо повече*3. Следователно тия войни са втората предшествующа причина на българското въстание, защото, от една страна, ожесточавали турците, а, от друга, вдъхвали на българите кураж и свята надежда за в бъдеще."

58

Пешко

преди 8 години

Из "Записки по българските въстания", откъдето цитираш:"На хаджи Мехмедали се отпуснаха пари, че във време на башибозлука стоял мирен, т.е. не клал и не бесил, а само подклаждал огъня отстрана; а на руските молодци за тая им заслуга, че във време на преврата, когато на сеизинът Срирота би позавидели и еничер-агалар, тяхна милост с камчиците в ръка, показаха гореща вярност в изравянието на гроба, в който се погреби България за няколко години"

57

Анонимен

преди 8 години

И империята на злото никой не я застрашава, ама това не и пречи да провокира непекъснато съседните държави с вечните си грандомански претенции. Все някой за нещо и е виновен !

56

Анонимен

преди 8 години

В Москва ще пристигне Джон Кери , за среща с Путин , за войната в Сирия !Всичко друго няма значение !

55

Анонимен

преди 8 години

А какво стана с черната кутия,нещо братушките спряха да тръбят за нея.Да не би резултатите след отварянето и да не са съвсем угодни?Някой чел ли е нещо?

54

Анонимен

преди 8 години

Този се държи като ученичка, че са му свалили фърчилото !