13

Анонимен

преди 8 години

такова е вече населението на Париж, вижда се на снимката...

12

до 13

преди 8 години

Абсолютно вярно . Даеш за тях би било обидно. Освен, че е арабската абривиатура на ISIL, DAESH означава "група от фанатици, които налагат волята си над другите", също така може да е псувня според диалекта. Ясно е че никой от групировката не би използвал думата да се самоопише...

11

Анонимен

преди 8 години

Според местната прокуратура мъжът извикал: "Това е Даеш. Това е предупреждение"....Поредната постановка. Ислямистите от ИД възприемат като обида новото име Даеш което отскоро се използва от западните медии и бе създадено именно с тази цел, не биха го използвали.

10

изнервен

преди 8 години

Няма ли да напишете името на нападателя? Не се казва Франсоа или Никола, нали? Да позная ли, че ще е някой Абдула или Халил.

9

Чекист

преди 8 години

Предлагам да се съберът всички в Брюксел, да хапнат, да пийнат и да въведът нови санкции срещу РФ. А на всеки нападател в ЕС, РокиГея лично да връчва орден Стара Планина и Буквар.

8

Анонимен

преди 8 години

Мдаа, народа изтрещява масово.А на снимката виждам едни "истински" французи.Едни спретнати и "красиви".Това ако го срещнеш нощно време може да се шокнеш.

7

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 1Русия например има много *** , но *** там нямат социални права нито право да гласуват. Майчинства, помощи, и да ги развъждат с парите на данакоплатците ? Няма такова нещо ! Запада ще плати на неспособните ислямски навлеци

6

Анонимен

преди 8 години

Как ИД стана ДАЕШ ?Това нещо по ТАСС ли е ?

5

Анонимен

преди 8 години

franciq e igrae golqma roliq v sponsorineto na desh zada razcepqt turciq

4

Анонимен

преди 8 години

"Даеш "- това означава И.Д. / Ислямска Държава/

3

aos

преди 8 години

да жив е, само е бил почти заклан и ще се оглежда доживот сега. Франция е хубава държава

2

BG

преди 8 години

Ха, ха, ха - нали французите искат да забранят и ограничат законното носене на оръжие ?! Сега в този дух остава да забранят ножиците, макетните ножчета, отверките, гаечните ключове и прочее "опасни" предмети :))))Ако същия учител обаче имаше законно притежавано оръжие щеше да се защити, нали !!!

1

Анонимен

преди 8 години

Започна се. Дадехте права на всякакви примитивни и съсипахте всякакви държави. Сърбайте си попарата на колониалната си из'мет. В Либия вече чакат хиляди тарамбуки да се докопат до сциалните придобивки и права на европейците. Как и кой ще контролира безпринципна колониална маса единствено водена от принципа за собственото си оцеляване? Сигурно това е нов прочит на Волтер....Явно нещо се изнервил нападателя. Питахте ли психог за причините?