34

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO OSHTE NE E V ZATVORA--TAM MOGE DA OTIDE VSEKI,NO NE I TOI.

33

Наблюдател

преди 8 години

ГЕРБ доказаха че няма смисъл за нещо повече от магаре на поста Министър на правосъдието. Трябва да се подчинява и върви накъдето го ръчкат с остена ДПС, Ца и Б.Б. Накратко Мафията.

32

Анонимен

преди 8 години

То горкото "правосъдие" затова е на такова дередже, `щото всеки може да му е министър! Всъщност такава е и цялата ни държава...

31

Анонимен

преди 8 години

Нареждайте се по околовръстните на държавата! Казах ви! Търсят кой да е балък да го играе министър! Всеки с компромисен морал има голям шанс за назначение. Оглеждайте се за големи черни коли в кортеж, може да ви харесат!

30

inc

преди 8 години

Пеевски и Доган да номинират, а Цацаров да каже кой да е министър на правосъдиетоБоклуци

29

SS

преди 8 години

червените и путинските отпадъци пак за взели по някой мръсен американски долар и звучна грачат по сайтовете .... е поне малко и те да си усмислят животеца!

28

Анонимен

преди 8 години

Вярвам му. Всеки може... иска се само да е послушен, необходимо и достатъчно условие при тяхното управление

27

подозрителен

преди 8 години

Цвъки, да не поготвяш почва, че и ти можеш да станеш правосъден министър?

26

Бранник

преди 8 години

Цвъки е прав. Щом един адвокат със спрени права може да е министър на правосъдието, що да не може всеки в т.ч. и той?

25

Анонимен

преди 8 години

тиквун-пеевски -цацаров

24

Анонимен

преди 8 години

Цвък

23

Анонимен

преди 8 години

Всеки може да е министър на правосъдието даже и Цв. Цв. Тогава ще видите такава физкултурна реформа, че свят ще Ви се завие

22

Анонимен

преди 8 години

Особено ,когато условието е да не правиш нищо, или да разгониш фамилията на малкото полезни за обществото хора.

21

Анонимен

преди 8 години

Цвък Цвък.

20

Кольо

преди 8 години

Цвъки, вие доказахте в предният си мандат, че всеки може да е здравен министър - Десиславчето, на Рапоня братчедката и сие. Ся ще доказвате, че всеки може да е правосъден ли? Да не говорим, че това министерство е напълно безполезно, да не кажа и противоконституционно.

19

1

преди 8 години

До Прокурор,не позна,ако Пеевски стане министър на Правосъдието,бъди сигурен и то 100%,че др.физкултурник ще бъде в панделата.

18

Анонимен

преди 8 години

Какво да очакваш от *** физкултурник ? Те герберите и за космонавти да ги избереш и за там стават. Но струва ми се , че най- подходящата професия за герберите е ГРОБАР. Справят се чудесно с това да затриват българският народ. Разбира се, че има алтернатива за България и тя е единствената вярна- управление на родолюбците от АТАКА. Ако това се получи всички кокошкари ще освободят затворите и на тяхно място ще влязат Ив.Костов, Царя, Борисов, същият Цветанов, Куневица, главния безмозъчен прокурор

17

ЗА РАЗЛИКА ТИКВАТА

преди 8 години

на ТОЯ е като ***, а на вожда е като ОГРОМНА 100 кг ТИКВА

16

Анонимен

преди 8 години

Тя и Кунева продаде интересите на България и на Народа на чужди власти, но е пак в управлението че и вице! Ама народа си е простоват, все иска някой да го клати, сега е наведен на Мутрата и Мутрата се облекчава с удоволствие!

15

Може ами ! Че как ?!

преди 8 години

Ама разбира се, че "всеки може да е министър на правосъдието". Вие, господа гробаристи, доказахте, че и магаре може да е министър на всичко. Щом и това недоразумение от снимката мина през този пост на министър- може, всичко може, само връзки и пари да има човек. Да знае кому и как да се подлага, с кого да си пуши тутуна и да си пие питието. Щом е наясно с това човек- може. Пардон- не само човек. Както писахме- и за магаре е допустимо.