21

toi

преди 8 години

Беше основен организатор на Калотина ама не му стигаха парите и затова отиде да организира Капитан андреево

20

toi

преди 8 години

100000 лв са за редовите митничари, а за Мирков са 500000лв.

19

Наблюдател

преди 8 години

Поредния театър "ББ бори контрабандата". А няма да има и месец, всички митничари на свобода и все 1 нищо не се е случило! Само фирмите и съответните шофьори ще са инкасирали нерви и пари.

18

някой

преди 8 години

През 2009г. бяха съкратени над 1200 митничари ,защото били корумпирани и след" реформата" не би следвало да има повече подобни случаи.Това лято на Кап.Андреево бе назначен нов началник-Юли Мирков с цел още да се подобри контрола.Резултата обаче е отчайващ ,което показва че е време Ваньо Танов и цялата му свита да си ходят.Така поне се случва в белите държави.А това че са взимали по 5 евро на камион няма нищо общо с фиска защото митата се плащат в получаващите митници.Бойко продължава да лъже.

17

Ala_Bala

преди 8 години

Показни акции тип Цветанов. Пренасочване на куфарчетата!

16

Гецата

преди 8 години

"СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ СА УВОЛНЕНИ , И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА , НО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЦИФРАТА ЩЕ Е -0 !!!"Този път ще има много осъдени, ще видите. Полицаите най-накрая се усетиха, че цялото общество е против тях и поне за да възвърнат малко имиджа си, започнаха да си вършат работа - 33 заловени, това никога преди не е случвало.Съдебната ни система също е здраво разклатена. Появиха се някои наистина скандални разкрития. С цел поне малко да закрепят положението, ще има присъди, ще видите.

15

МНОГО ВЗЕМАТ

преди 8 години

за себе си и до ТИКВАТА и ПЛЕВЕЛА достига много малко.

14

GERB=MAFIA

преди 8 години

Tezi pari vinagi sa otivali v partijnata im kasa.

13

До 14

преди 8 години

Тези корумпирани държавни служители инвестират в чужбина!Купуват апартаменти в Гърция,Италия,Испания,Турция и т.н.Алчните митничари може да са корумпирани но не са глупави.

12

ЭЭЭ

преди 8 години

КРАДЛИВО ПЛЕМЕ!ЗА ТОВА ТАЗИ СКАПАНА СТРАНА ЩЕ Е ВИНАГИ В КРИЗА И МИЗЕРИЯ.

11

Куцарски

преди 8 години

Абе ей аланкоолу, подкупа е вид директна инвестиция в страната. Нали митничаря с подкупа ще си построи голяма къща и ще плаща на работници, за материали и т,н. така реално парите влизат в оборот пак.

10

Митничар

преди 8 години

Ха-ха-хаслед 2-3 дни ще ги обявите за невинни, защото доказателствата ще паднат и ще ги молите да се върнат на работа. А спомена на боковите гласоподаватели ще остане само какъв безкомпромисен борец срещу корупцията е той.

9

===========

преди 8 години

през 2009г бяха назначени от б.б и човека с егн-то неподкупни и нови лица по границите.

8

??

преди 8 години

Значи митничарите пускат товарни камиони , на които би трябвало да съставят глоба , при нарушение ,която да отива вдържавата . А ако открият наркотици - пускат и наркотиците да си преминават !От друга страна техния шеф не искаше ли да им увеличава заплатите, че носели големи печалби ?

7

онбашията

преди 8 години

така е при правовия ред. а можеше просто селския глашатай да събере народа, да им ударят 20 камшика на мегдана и марш обратно в кабинките

6

Анонимен

преди 8 години

Секретен разговор записан чрез СРС !- Ало Ваньо, твойте хора ли са прибирали пари на Капитана ?- Да г-н премиер !- Ами кажи им тогава да донесат и на мен малко от тях, че го закъсахме с парите ! Нали знаеш, вдигнах цените на винетките, данъците, храните, и нещо пак не ми стигат !? Та виж там как ще се оправиш с тях и после ми звънни !- Добре г-н премиер !- А, Ваньо и не пипай полицаите на границата, знам че те взимат по-вече от твоите, но за тях ще говоря с Бъчварова !- Добре г-н премиер !

5

Бо

преди 8 години

Тоя филм сме го следали!

4

полицай от кариерата

преди 8 години

Е те това колко ще са в затвора зависи от главния прокрор г-н Цацаров и как той си гледа работата. Нали затова имаме прокуратура?

3

Анонимен

преди 8 години

Тъй като всички вземат, що само 33-*** са в кауша? Защо не са вкарали и другите?

2

сигурно

преди 8 години

СЕГА ДА ВИДИМ КОЛКО ЩЕ СА УВОЛНЕНИ , И ВКАРАНИ В ЗАТВОРА , НО СЪМ СИГУРЕН ,ЧЕ ЦИФРАТА ЩЕ Е -0 !!!