11

Лола

преди 8 години

Два пъти взех пари от лихвари. Когато стана въпрос за това колко пари трябва да върна, оскъпяването беше повече от брутално. Опитаха се да ме измамят, разбира се, но се изплашиха, защото ги заплаших, че ще ги предам на полицията. Съвсем наскоро открих този сайт: vzemicredit/А те определено работят с всички. И без тъмни схеми, които да те карат да плащат и пра-внуците ти.

10

Анонимен

преди 8 години

Преди 25 години и повече изтеглих 10 000 при годишна лихва от 1 %. То ми се роди второ дете по това време и ми опростиха половината. От тогава кредит не съм вземал , а нямам и намерение.

9

мошеници!

преди 8 години

Обадиха ми се по телефона. Предложиха "бяла" кредитна карта. С 3.6 процента на месец. Което прави 43.2 процента годишно. Мошеници!

8

Анонимен

преди 8 години

Писал съм преди,пиша и сега.Фирмите за бързи кредити не могат да ви вземат нищо,нито могат да ви направят запор.Могат само да звънят и да ви плашат с вписване в някви регистри.Аз имам да връщам на всички и само ми звънят и си лафим и туй то

7

кмет от ГЕРБ

преди 8 години

Парите срещат хората ...Лошо няма да има бързи кредити, като закъса човек да може да се срещне с парите и да се види с пари. Това е същността и на банките, и те дават кредити на нуждаещите се. Добре е парите да се съберат с хората.

6

лихвари биячи

преди 8 години

това са те - фирмите за бързи кредити. Иначе взимайте на воля кредити , ама недейте да хленчите след това, че са ви одрали 10 кожи.

5

Анонимен

преди 8 години

70 годин все гониме некой?! А хванати има ли или гонене докато не платят некоя фунийка!

4

ха-ха

преди 8 години

КЗП подгонила фирмите.Като няма закони и правосъдие-тичай гони Михаля.

3

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

Не трябваше да се закачат фирмите за бързи кредити, все пак те спасяват народа в случай на нужда. Нищо лошо няма в това човек да взема редовно кредит до заплата за да посрещне нуждите си и да увеличи потреблението, от там и икономиката ни да расте. Тези фирми са нещо нормално в една развита държава и не трябва така да се подхожда към тях.

2

Личко

преди 8 години

Отново "свобода на словото" !!! Ами кажете кои са бе! Защо не казвате имената им...защото сме в България! И те продължават да си бачкат..., ако е в бяла държава досега кожите на собствениците на фирмите отдавна щяха да бъдат метнати на оградата а те щяха да са в затвора с по 30-год. присъди!И за гафовете на търговските вериги е така , и с бензиностанциите които ни лъжеха беше така.....една фирма не назоваха! Нема такава държава! Държавата на безобразията!

1

Georgi

преди 8 години

A koga shte udarqt na Peevski Cash Credita ? Ili toi ne e porednata totalna izmama. Ot 200 do 2000lv odobrenie do 5 minuti bez trudovi dogovori i tn. I kak po tochno hodi Delqncho da si gi iska parite ot vsichkite mangasari i narkomani koito gi teglqt? Prashta si psetata da biqt i plashat i pribira 100% lihva nakraq.