16

Наблюдател

преди 8 години

Така ще е до следващия терористичен акт там.

15

Анонимен

преди 8 години

До Членска карта 7 но русия ще изчезне много по рано

14

Анонимен

преди 8 години

Нека пак да вземе заем от Путин и да се опита да спечели. Следващият път може и да успее.

13

Членска карта №7

преди 8 години

Нормално е да спечелят футболистите от френския национален отбор! Но да спечелиш срещу 40% от французите в собствената им страна си е достойно за празнуване в ЕС!!! Проблемът е, че това няма да са последните избори... Работните места няма да станат повече... Демокрацията върви към еднопартийност... Все неща, които и у нас се виждат!

12

Анонимен

преди 8 години

След няколко години, ще пропагандират тези идеи, но на приказки. Вече на хората им писна от политици философи. Каква е разликата маежду диктатурата и демокрацията - при демокрацията те ръководят артисти-клоуни, дето те лъжат за всичко всеки път, но нямаш право да кажеш, че е така. При диктатурата поне знаеш кой какъв е.

11

Анонимен

преди 8 години

17.Така стават стачки и революции ! Ердоган се справя и със стачките , като ги насочва само към кюрдите ! И замазва положението , че и турската интелигенция го мрази ( ама той и Меркел не са диктатори ).

10

Анонимен

преди 8 години

Милионите трезви избиратели , как ги илиминираха либералите - толераси !Гражданска война във Франция ще има !

9

Анонимен

преди 8 години

Когато не етническите французи станат по-малко от другите така или иначе ще има гражданска война.Просто ония другите са много диви те сега палят и рушат а полицията се крие и бяга за да не пострада та тогава ли?

8

Анонимен

преди 8 години

Нещо има много гнило в тия избори.Първи тур-Саркози не може да спечели и 5 % социалистите и те са супер смешни.Втори тур- Саркози печели 50% и да кажем 30-35% за социалистите,останалите дори не гласуват за НФ.Значи от тия милиони гласоподаватели всичките като по команда са си променили мнението за 1 седмица?!Хах, по-мога да повярвам на историята за бабата пенсионер от Германия която 15 години е карала тунингован голф 4 GTI до пощата в неделя и затова е на 50 хиляди км втора ръка..

7

Кукувица

преди 8 години

Сега не спечели, това е така. Затова пък знам как ще се казва френския президент 2017 година. По-точно президентката - Марине Ле Пен!

6

Франк

преди 8 години

Разбира се допускам и фалшифициране на изборите от уплашените нео-либерали които "на всяка цена трябвало да спрат възхода на национализма". Сещам се за прословутото изказване на сталин за това хората да могат да гласуват, да имат избор - да и той бил за свободата на избор стига той да броял бюлетините. Та и тука може да е станало нещо подобно след паниката от първия тур сред "западните елити" - слуги на дявола във франция.

5

анонимен

преди 8 години

Мали льо Пен поне опита. Сега трябва да се върне малко на ляво и по умерено. Но тя винаги е била прекалено крайна. Човек се учи от грешките си. След години ще успее.

4

Франк

преди 8 години

Халил и Абдул - другите "френски граждани" скоро ще им променят мнението като им покажат колко "ценят" и "уважават" френската култура и начин на живот.

3

Франк

преди 8 години

Жалко надявах се Европа да поеме по-бързо по правилния път на изхвърлянето на ислямистката *** и реформатирането на прогнилия ЕС, но явно им трябват повечко атентати на франсетата за да им дойде ума в главата. Явно оня Манюел се е разпискал и се жалвал толкова силно че франсетата са се заблудили и за съжаление не са гласували за Льо Пен - за тяхно съжаление.

2

Анонимен

преди 8 години

Френската "Атака" се наака!

1

Анонимен

преди 8 години

МАШИНАТА БЪРЗО СЕ ЗАДЕЙСТВА ПРОТИВ ВОЛЯТА НА НАРОДА,ОНЯ САРКОЗИ НЕ МОЖЕШЕ ДА СЪБЕРЕ 5% ПРЕДИ ЕДИН МЕСЕЦ А СЕГА РАЗБИВА ВСИЧКИ С.52%.