12

Anton

преди 8 години

По-добре Калфин да насочи разсъжденията си върху собствената си мимикрия на реформи. Това което той сътвори адресира решаването на проблемите и дефицитите в НОИ далече в бъдещото - след 30 години. И всичко това ни го пакетира като "реформа". Управляващите са царе на мимикриите. А това единствено означава, че в следващите 30 години пенсиите ще продължат да са мизерни. Честито на всички настоящи и бъдещи пенсионери!

11

Zealot

преди 8 години

Калфин все още е останало малко уважение към теб, недей и ти като другите да си мълчиш и да викаш ура. Защо не помислиш и на кажеш честно КОЙ според теб спря реформата в съдебната власт?

10

Анонимен

преди 8 години

Калфин, уж не си лекомислен човек.

9

ъхъ

преди 8 години

"Правителството ще се запази, за избори е рано"И кой го казва това, според мен трябва да има право на народа за ранно отзоваване. Стига с тея 5-годишни сранета на вересия.

8

Анонимен

преди 8 години

Кой ще бъде президент на България ?

7

Анонимен

преди 8 години

Радан доказа, че ДСБ е против реформите ,които не се угодни на Костов и затова сега иска да пречи на ГЕРБ!

6

анонимен

преди 8 години

москов остава в правителството за да снася информация на костов и лабораторията мустар ком трик но ефективен

5

П.Петров

преди 8 години

Ами то се видя всъщност как ДПС не само участват във вземането на решенията, но дори ги налагат, до там, че Борисов наруши дадена дума и подписа си под споразумението за съдебната реформа.

4

Анонимен

преди 8 години

ПРЕСТЪПНИЦИТЕ ОТ АБВ ДЕТО ГЛАСУВАХА 16-ТЕ МИЛИАРДА И АНТИКОНСТИТУЦИОНИЯ ЗАКОН ЗА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА КОЙТО МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА САМО ОТ ВЕЛИКО НАРОДНО СЪБРАНИЕ НЕДОВОЛСТВАТ!!!ПРИДАТЪКА НА ГЕРБ НАЙ- ГОЛЕМИЯ Е АБВ !! Е НЕМА КАК ДА НЕ НЕДОВОЛСТВАТ ЩОТО ПАРЛАМЕНТ НЯМА ДА ВИДЯТ ЕЛЕКТОРАТА ИМ ГИ ВИДЯ ЩО ЗА ГЕРБЕРИ СА ЧИСТИ!

3

Анонимен

преди 8 години

Лук ет ми. Ай ам Риформър ДеСеП(Б)арски, хехе.

2

Zealot

преди 8 години

ДСБ се държи мъжки за разлика от всички 204 депутати казали Да на подмяната ...

1

Петко Бочаров

преди 8 години

Както в ДПС си командва Ахмед Доган , така в ДСБ си е командир Иван Костов. Рада-дълбоката е пуделчето , което лае когато му кажат . По принцип след като Костов / агент на ДС-КГБ / види заплаха за БСП и ДПС прави всякакви машинации за да се помага . Така , че никаква реформа не е искал да прави и то никъде. Целта му е да провали Борисов и ГЕРБ . Опита се да осъди Цветанов , но не му се получи. Това е Иван Костов-най големия помагач на мафията .