13

Старк

преди 8 години

Някой да ме успокои , че България не е подписала този заробващ я договор за плащане на въглеродни емисии срещу което не получава нищо зад гърба на българския народ.

12

Старк

преди 8 години

Важна стъпка към новия световен ред и идването на антихриста. С това споразумение държавите започват да се контролират от едно място което ще доведе до една земя, едно правителство, една армия, една полиция, един антихрист начело. Смях, сълзи и прегръдки за слугите на дявола. Както ЕС започна с невинното споразумение за стомана, така и световната тирания започва с това.

11

Анонимен

преди 8 години

Глобалното затопляне е проект на Путин още от 80-те години. Целта е огромни територии от Русия да станат с континентален климат, съответно страната да се превърне в най-големия земеделски производител и да държи в зависимост демократичния свят.

10

Кукувица

преди 8 години

Моето предложение остава в сила. Ако изключваме слънцето само по 10 минути на ден, няма да има нужда да се прави каквото и да било друго. Затова-1. Всички, които са взели участие в конференцията за климата (и съответно и доста парици) да се пратят с кофи с леко затоплена вода да измият слънцето.2. Да се назначат техници, които всеки ден да изключват слънцето по за 10 минути.3. Спестените по този начин милиарди да се дадат на сирийците са да си седят там, където са родени.

9

men

преди 8 години

абсолютен цирк. хората които ви докараха амуджанските бежанци днес ви спасяват планетата. безкраен смях. планетата навлиза в глобално застудяване. големи климатични промени е имало и в миналото когато хората са били много по малко и е нямало "парникови" газове. интересно и защо газовете пропускат слънчевата енергия в едната посока а не я оствят да излезе. добре че матриала е *** и верва. блажени са веруйщите. плащайте сега като попове по 10 лева за бензин и пълнете гушите на саудитците че малко

8

Щерев

преди 8 години

До АЩе си ги газифицираме под земята!(Fischer - Trops)

7

инж. Божидар Щерев

преди 8 години

Предполагаемо бъдеще: Няма ледени шапки. Тропически гори в Антарктика, Гренландия и пр.! Висока влажност! Огромни водни площи (Северният океан - Арктика не е заледен) и пълни с живот и фитопланктон. Бум на растителността и животинският свят! Денем - поглъщане на въглеродният двуокис, нощем генериране на кислород с многократно увеличена интензивност! Широкоплощен потоп! ( Ставал е и в миналото!) Превръщане на пустините в зелени зони! НОВ ГЕОЛОГИЧЕСКИ ПЕРИОД! Човека ?

6

А

преди 8 години

Какво ли ще се слчи с въглищата?

5

Анонимен

преди 8 години

Българския народ взе правилното решение, може да останем бедни но пък ще ни е 1.5 градуса по студено.

4

Хх

преди 8 години

Стъпка напред,да мислят владетелите щото те имат какво да губят,ние бедняците така или иначе само робуваме цял живот.

3

zapoznat

преди 8 години

При нас политиците в така наречения ни преход решиха проблема с глобалното затопляне като е..ха майката на заводите и производствата

2

е да де

преди 8 години

Нищо лично ,но това какво ще рече че далаверата с парниковите газове ще продължава или вече има нова такава .

1

браво

преди 8 години

Ако не си пазим планетата...просто ще я изгубим!!!