38

Сашето

преди 8 години

Не ми е много ясно. Нали НПОтата финансираха и ГЕРБ и РБ и ДСБ, финансираха и Протестърите. А сега кого ще финансират. Оффффф обърках се вече. Нали ги финансираха на принципа всички срещу Русия. Сега всички са срещу Русия ама и срещу себе си. По точно всеки за себе си. Сега как ще делят субсидиите от Сорос, ЦРУ и присъдружния Хелзински комитет и др. как? Оффф обърках се!!! Верно много съм *** еииии.

37

***

преди 8 години

Борбата за коледни грантове е жестока.Борбата, както казват, е епична.

36

До 44

преди 8 години

А ти къде беше?

35

Анонимен

преди 8 години

В България няма граждани. Не може и да има, за съжаление

34

П.Петров

преди 8 години

Чудя се как може да има толкова прости хора, които да не разбират, че докато съдът е политически зависим корупцията ще е навсякъде и законност няма да има , без законност държавата и народът са обречени на мизерия и изчезване .ГЕРБ та ГЕРБ, Колко осъдени корумпирани политици има през управлението на ГЕРБ, бе будали ?! До кога ще плащате данъци, а нищо няма да получавате срещу парите си? Нито сигурност,нито справедливост, нито здравеопазване, нито образование, нито качествена инфраструктура!

33

Анонимен

преди 8 години

Имам една групичка русофили добавени във Фейса. Постоянно дават линкове от Прасеевските медии и никога не съм ги чул дори да го споменат!!! Това е срамота.

32

Анонимен

преди 8 години

ВМЕСТО МАФИЯТА ДА БЯХТЕ НАПИСАЛИ: ГРАЖДАНИ СРЕЩУ БУДАЛИСОВ!! ТО БУДАЛИСОВ И МАФИЯ Е ЕДНО И СЪЩО!!!!!------------НЕЗАБРАВЯЙТЕ, ЧЕ БЕЗ СОРА НЕМОЖЕ ДА ИМА ЧЕСТНИ ИЗБОРИ В БЪЛГАРИЯ ВИДЯХТЕ КАКВО СТАНА НА КМЕТСКИТЕ И КОЛКО ПРОТОКОЛА БЯХА ПОДПРАВЕНИ В ПОЛЗА НА ГЕРБ СЪЩОТО ЩЕ Е И НА ЕДНИ ИЗБОРИ ПАРЛАМЕНТАРНИ БЕЗ СОРА!!!!!

31

Анонимен

преди 8 години

Ненавиждам грантаджиите, но и не доумявам защото русофилите винаги мълчат като нас*рани, когато стане въпрос за Прасеевски. Толкова ли ви е ценно това същество?

30

BGN

преди 8 години

Поръчковите медии много бегло отразяват протестите, преди година и нещо, к'во чудо беше !!!

29

а

преди 8 години

Ей, козячета, намръзнахте ли се?

28

Анонимен

преди 8 години

А къде бяхя тези Търтеи когато МАФИЯТА ВЗЕМАШЕ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМ. ЗАЩО МЪЛЧАХА КАТО БИТИ ДУПЕТА . Това си е чисто активно мероприятие . ЖАЛКИ НЕЩАСТНИЦИ .

27

Анонимен

преди 8 години

А така - рИформи.

26

На снимката

преди 8 години

Ей ги бе - хем красиви, хем готЕни, нищо, че са "малко" късно и най-вече подборно будни!А през това време някои ояли се плъхове, като вечно Гладния архитект Петър Диков, напускат кораба ...Разбира се без да им пука за не случващите се последици!

25

Анонимен

преди 8 години

След напускането на Костов от политиката или изгонването му от народа се занимава само с простотии. Сега чрез Рада-дълбоката прави разни пируети . Просто казано ченге та му дрънка .

24

Саше

преди 8 години

Сигурно би си прав за това. Да видим как ще се развият нещата. Поздрави

23

Саше

преди 8 години

До 33Така е, но не му вярвам много. Просто ми се иска да не беше вкарал всички про-западни светски генерали в затвора.

22

Запознат

преди 8 години

Десебарските тролища пак са ги назобали с амфетки,хвърчат плюнки и се лее отрова от коментарите им ,те за това не могат да съберат повече от 1.5% на избори,жалка история.

21

До 32

преди 8 години

В случаят Ти май си "един" уважаеми представителю на психо-дясното.:)

20

Анонимен

преди 8 години

До 32...а на майка си вярваш ли или само на партийния си шеффф...резни си от киселото зеле и ако си спомняш как изглежда зехтина мислено го полей ...за червен пипер няма да те питам свърши ти миналата година покрай филийте с мас...та така .придърпай родопското одеяло и тихо..

19

Анонимен

преди 8 години

Ето и един Запознат... ..изскочил от позитано 20 и веднажа по прехоръките на др.кутеффф..омаскарява всички...***..обикновен естествено