19

анонимен

преди 8 години

По този път, по който министър Петър Москов върви, някои отдавна сме го извървяли.

18

онкоболен съм

преди 8 години

до 13 пост Нямам оплаквания от системата.Всичко ми е безплатно.И министър Москов си тежи на мястото. Безочливо е да злобеете .Наистина е добре да подобрят правилата!

17

Петър Масков

преди 8 години

Прекалено много пари има в здравеопазването за усвояване за да се поддавам на чувства и принципи.

16

Лекар

преди 8 години

Няма да се махне!Има кокал за глозгане. Още преди една година прибра един милион от разрешителни за дейност. Отделно са обществените поръчки и т.н. И друго-как да остави новото служебно BMW?

15

Анонимен

преди 8 години

В политиката има или мъжкари или мишкари.Мишкарите остават мъжкарите си отиват.Гн Москов неми прелича на плъх.

14

Джедай Мастър

преди 8 години

Постът му не е изобщо многозначителен, а е глупав и префърцунен. Все едно го е писала Андреа или друга кифла, фенка на Коелю или Хорхе Букай

13

:)

преди 8 години

Тази хиенка за власт майка си продава. За власт, не за пари. Болен е за власт горкичкия. Ама ще му мине. ГЕРБ и слугинчетата им ще бъдат изметени до няколко месеца.

12

Анонимен

преди 8 години

30 сребърника и ето ви готов един нов Юда!

11

frg

преди 8 години

Тия фенове на министърчето, които ми праскате минуси, да не ви се налага да стигате до онкохематологията, че тогава ще ревете с крокодилски сълзи и ще го проклинате. Какво не ви хареса?! Лъжа ли е, че е издумкал от парите за здраве, за да купи скъпо возило?!

10

Анонимен

преди 8 години

Ако българите бяха народ те тоя шебек щеше да е история такъв некадърен мин. И в африка няма

9

frg

преди 8 години

до IdealistВече си е избрал - BMW-то си е купил, т.е. по-точно ние сме го купили с парите, които внасяме за здраве. Пръскат парите за глупости, а после се налага ние втори път да събираме пари за неотложни нужди.

8

Idealist

преди 8 години

Г-н Москов, спомни си времето преди 2 години. Казаше " Ако трябва, ще облека "бялата риза" и отивам на барикадата" Имахме ти доверие, вярвахме в теб и те избрахме. Дойде време да избираш: Балата риза или BMW - 450 к.с.!

7

Анонимен

преди 8 години

Не вярвам на Москов колкото на Радан Кънев. ДСБ са принципни като цяло, Костовите хора са твърди, но винаги има изключения. Подозирам, че Москов няма да издържи на изкушението и ще откаже да пусне кокала, т.е. смятам, че ще остане да крепи Борисов и Местан.

6

frg

преди 8 години

Защо не напишете как си е купил ново возило за 300 хил. лева, а в същото време всеки час се събират дарения за онкоболни. В момента пловдивската онкохематология има нужда от специални апаратати с цена към 4000 лева за брой и болните хора се молят за дарения, а в същото време министърчето си купило кола, на която само единият й фар струва колкото 2 апарата.

5

Анонимен

преди 8 години

maika mu na toya e po maj ot sina si

4

Анонимен

преди 8 години

Да опитваш и да повтаряш нещо 26 години, а то все да не става и да не става и да се проваля - това не е следване на път, това е гламаФщина!

3

Да не се надценява

преди 8 години

Това няма никакво значение, освен за самия господин. Да се ок..нзаш никога не е късно. Освен ако не си си била такъв поначало.

2

***

преди 8 години

Сега ще се отсеят достойните от плявата в родната десница. РАДАН КЪНЕВ ПРЕЗИДЕНТ!

1

ДЕМОКРАТЪТ

преди 8 години

Дано да не се окаже Юда и да уважи достойното решение на лидерът на партияна Радан Кънев.Адмирации и за Радан и за Христо Иванов. Малко са честните и достойни политици в тази държава.