43

АНТИКОМУНИСТ

преди 8 години

МЕСТАН---ПОНЕ СЕ БОРИ ЗА ХОРАТА СИ И ТЕХНИТЕ ИНТЕРЕСИ !ДСБ----ДЕЗЕРТИРАТ , ПРЕДВАРИТЕЛНО ......КАТО ,КУ""ИТЕ И СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ...ДПС И МЕСТАН---СА ПО-ДОСТОЙНИ ЗА УВАЖЕНИЕ ОТ ЛИГЛЬОТО РАДАН...и ПЛОНДИРИТЕ ОТ ДСБ!

42

АНТИКОМУНИСТ

преди 8 години

ВОЙНАТА С КОМУНИСТИТЕ --ТРЯБВА ДА СЕ ВОДИ ДОКРАЙ И СЪС ВСИЧКИ СРЕДСТВА!ЗАТОВА ДСБ , Е В ПАРЛАМЕНТА .....ЗА ДА СЕ БОРИ С ТЯХ!САМО ЛИГЛЬОВЦИТЕ И ТАРИКАТИТЕ СЕ ОТКАЗВАТ И БЯГАТ ОТ ВОЙНАТА!!ДОСЕГА ОТ КОСТОВ,ДСБ И КОМПАНИЯ ---САМО ПРЕДАТЕЛСТВА И ГАДНИ ТЪРГОВИЙ....!КАТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СРАЖАВАТЕ , ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ХОРАТА В НС----- ВЪН , МАРДИ ТАКИВА...

41

Анонимен

преди 8 години

ДСБ, явете се на избори,но самостоятелно,вижте каква е подкрепата ви и тогава говорете,както е казал народът-"първо скочи и после кажи хоп"

40

Сова

преди 8 години

Ето какво направи костов:продаде кремиковци за 1долар, бга балкан за 150хил. долара, втб на уни кредит за жълти стотинки, но купи в милано апартамент по 15000евра/кв.,нефтохим на руснаците, тецовете на американците, златото в пирдоп,соф.вода и т.н загроби българия. Активи за 30милиарда

39

Анонимен

преди 8 години

Вятър ечи,Балкан стене,Сам юнак на коняС тръба зове свойте братя:всички на оръжие!Дойде време,ставайте,от сън се събуждайте,доста робство и тиранство,всички на оръжие!Който носи мъжко сърцеи българско име,да препаша остра саб

38

Анонимен

преди 8 години

Костов е доленнн *** защо се спазари с ЛУКОЙЛ защо има банкова сметка от тях ДОЛЕННН продажник на алкашите от мамашистана е той

37

Анонимен

преди 8 години

по ми е интересно какво прави това червено ченге от снимката при реформаторите ТА ЗА НЕГО И МАЛКИТЕ ДЕЦА ЗНАЯТ че е на ИЗДРЪЖКА НА РУСИЯ и КГБ

36

До 52

преди 8 години

Сериозно???Полит - икономиста Костов, който се бе разплакал, че тогавашното БКП отхвъри молбата му за членство в Партията!!!Има нещо гнило в Дания...., "Кажи си го бе Ваньо, признай си и шЪ ти олекне!!!" - Петър Стоянов тогавашен президент на Бг.-)))))ПСВсъщност, днес БГ се управлява от децата и внуците на бившата БКП и ДС, резултатите от тяхното управление са очеВадни!

35

ДСБ

преди 8 години

ДСБ ,създадено от Костов,след провала му, е основната причина за състоянието на СДС в момента! Костов и последователите му се интересуват само от собственото си благополучие ,вижте справката за "спасените" пари на Костов в КТБ, докато парите на много други изгоряха!

34

Анонимен

преди 8 години

Повечето българи като че ли си мислят ,че тодорживковата идилия трябва и може да продължи.Даже и Борисов се опитва да се вживее в ролята макар и да не му се получава.

33

Анонимен

преди 8 години

Гн Атанасов защо не попитате гн Бойко Борисов и гн Цветан Цветанов.Как може да подкрепят кмет на село чавдар общ Доспат за 2 ри мандат които е и настоящ фелд6ер на селото Емил Кушев.Които едновремено работи и фелд6ер на селото чавдар.И работи кмета 2 дена задължително във село црънча понеделник и четвъртък като фелд6ер.А мусе плаща за тези два дена отсъствие от об6тината.Изчислетеги за 8 години по 2 дена в седмицата колко надници стават,товаса откраднати пари от държавата.И Бойко и Цветанов много добре знаят за случеят.Всеки трябва да защитава държавата член 49.

32

Анонимен

преди 8 години

Малииии. Това е нещо като "последният валс"...

31

Калина до 41

преди 8 години

Малко съм далеч от калинките, но това да се разбере е въпрос на интелект. И като гледам какво разбираш под "прашинка", ми е ясно какво имаш в главата. Не коментирам кражбите в момента. Дали съм ГЕРБаджийка или не, няма отношение по коментарите " Костов".Тъй като един-двама тук се опитвате да ни пробутвате пак този крадлив цigльо, се опитвам да ти обясня защо не ви се получава. Хората помнят!

30

Az

преди 8 години

Не е вярно, че Костов не бил седял на една маса с доган. Я разгледайте правителствата и коалициите от 90-та до 2001-ва. Костов за *** за зеле не става. Пребоядисан комунист. Виж Радан Кънев много ми се вдигна в очите, заедно с Христо Иванов. При мажоритарни избори бих гласувал за него, но в ДСБ има много плява като Москов и това ченге Атанасов, който е супер долен имбесил.

29

Анонимен

преди 8 години

Що ни занимават с "радка длибоката"?.

28

до 35

преди 8 години

Нали в КТБ уж му изгоряха едни милиони но съм сигурен , че си ги е взел.

27

до 41

преди 8 години

Костов унищожи Българската промишленост и селско стопанство.

26

до Калина

преди 8 години

Явно си някоя герберска Калинка. Това, което Костов свърши в онези смутни времена, граничеше с подвиг. Единственият път когато ДПС беше вън от властта. Тези неща, които си написала като минуси, те уверявам, че са прашинка на фона на онова, което прави сегашната коалиция ГЕРБ - ДПС-АБВ-БСП. А за капак - управляват те Местан и КОЙ.

25

Анонимен

преди 8 години

То пък като че ли от тия синя комунисти, които са една каруца народ заедно с коня-нещо зависи. Каквото каже Местан-това ще е, елементарна аритметика е.

24

Калина

преди 8 години

Тук наистина има много промити мозъци.1. Въвеждане на финансов режим на валутен борд.2.Костов извършва незаконна приватизация на ВЕЦ-овете.3.Измамата с компесаторните записи.3.БГА "БАЛКАН"4.Мобилтел5. Договорът с Газпром6. Кремиковци за 1 долар7.Нефтохим...............нямам думи, че заставате зад този крадец!