38

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

видяхте ли защитник на даиш обвинява асад че си убива народа

37

Анонимен

преди 8 години

Тая що не вземе да млъкне най-после, като не може да каже нещо умно? Когато човек не знае какво да говори, по-добре да се научи поне да мълчи! Не стига дето цяла Европа носи последствията от голямата и уста, ами продължава да плещи простотии...

36

Анонимен

преди 8 години

Всеки политик ползва двойнициТая има няколко

35

роро

преди 8 години

Луда откачалка.

34

Анонимен

преди 8 години

все пак незабравяйте че тези имигранти са отрочетата на диктатори като садам и кадафи подкрепяни от Москва

33

стига вече

преди 8 години

Стига вече истерии. Германип ще си се опри. Меркел е път ница просто. И най-доброто е да закрият почти всички медии, защото тяхната дейност с базира на стремеж за оцеляване всички средства. И аз можех да стана журист и репотер, но не се съгласих. Т.е. се иска многоп талан работиш в медии. Ние да мислим с тази ежедневна промив.. ка на мозъци. Упражнение-не гледайте медии и наблюдавайте промяната в мисленето чувствата си. После споделете

32

Обонго иска банан

преди 8 години

Остава да се надяваме на следващия президент на САЩ. А дано.

31

Бръм-бръм

преди 8 години

Повечето бежанци, дошли у вас, мамче, въобще не са от Сирия. Как така бягат от Асад?

30

бивш емигрант в Герм

преди 8 години

Политиката на Меркел спрямо бежанците е напълно правилна. на Германия заради катастрофално ниската раждаемост и трябват по 1 милион бежанци годишно за да има икономически растеж. Иначе край с високия стандарт на живот.От друга страна никой нормален човек не би искал да живее със студени фашисти като немците.Напускащите Германия поляци, руснаци, чехи, словаци и испанци са повече от новопристигащите.Така че единствените хора които трайно биха се установили в германия са бедни гладни мюсюлмани.

29

Хасму

преди 8 години

Баба Меркел, жена на годината, сложи началото на края на Германия. Нямат интегриране амуджите, имам удоволствието да го наблюдавам директно това. Горките германци, наистина

28

EP

преди 8 години

До 321Тази политика е достигнала "the point of no return" и няма да спре. Късно е вече. Само по-зле ще става. Меркел няма да подаде оставка, ще си изкара мандата, защото такъв е планът. Този, който дойде след нея, ще провежда същата политика, каквото и да изберат немците! Горките немци...нямат късмет никакъв!

27

2

преди 8 години

не политици управляват Европа, а гейове, лезбиики, нудисти и псевдодемократи.....тежко ни..

26

Цък

преди 8 години

Германия за Трети пореден път ще разруши Европа!!!, за радост и щастие на САЩ!!!!

25

анонимен

преди 8 години

гмо мозък злобно и нахално човече съсипа европа и тръгнала да дава оценкии пари да дава германски пари защо моите евр пари

24

Анонимен

преди 8 години

БАБОООООО БАБОООО!!!! ТИ *** МАМЕНЦЕТО НА ГЕРМАНИЯ!!! ДАНО НЯКОЙ ОТ ТЕЗИ ДЕТО СИ ПРАВИ СЕЛФИТА ДА ТИ ГО У ЗАДНИЯТ ДВОР НА БЕЖАВИЯТ САЛОН ТА ДА ТИ МИНЕ МЕРАКА. ТОЛКОВА "УМЕН" КАНЦЛЕР ГЕРМАНИЯ НИКОГА НЕ Е ИМАЛА ОТ КАКТО СЪЩЕСТВУВА. ДАНО ГЕРМАНСКИЯТ НАРОД СЕ СЪБУДИ ПРЕДИ ДА СА ЗАПОЧНАЛИ ДА ГО БОМБЯТ РЕЗА.ИТЕ.

23

atakict

преди 8 години

До Гневен българин AZ C UDOVOLCTVIE BIX OBECIL TAZI KRAVA

22

Анонимен

преди 8 години

Жената която ликвидира Германия Каква ирония а се бореха за чиста нация

21

Румбо

преди 8 години

Бабата ще причини още много неприятности,преди да се оттегли безславно!Вече започна да става смешна,щом вземе да повтаря като зомбирана:"Варели-бомби" "Бягащите от Асад".Тая не може ли да запамети повече от две фрази-клишета????Издухана работа,откак ходи на инструктаж в САЩ,съвсем изперка!Колкото до "бежанците"-80% не са сирийци и най-вероятно въобще не знаят кой е Асад!

20

Анонимен

преди 8 години

Като държите на свободното придвижване на стоки в ЕС, защо ни искахте транзитни визи на нас - белите преди 8 години, а предателко на бялата раса?!

19

321

преди 8 години

Ако мислите, че скоро безумната й политика ще спре, ще има да чакате. След приза "личност на годината" й се дава ясен знак, че се справила отлично и да действа още по-неадекватно, направо агресивно срещу сегашното статукво. Ще видите, че нещата в ЕС ще станат още по-зле, да не кажа кървави.