11

Анонимен

преди 8 години

Бог да прости човечеца.А този, дето го представят чрез инициали, ясно какъв е! За такива като него е нещо като вид спорт да изтребват българи.Дядото има ли синове и вече пораснали внуци? Дано да има и да не са меки Марийки, защото не се съмнявам, че онзи ще го защити БХК, а може и да го предложи за Човек на годината!

10

Маке Баке

преди 8 години

До ФактФали ме усто,оти ке те насерам/македонска приказка/

9

СОАТ

преди 8 години

До До 5 <65> от ФДа ,бе !!! Сега па КАТ ви е виновен....

8

65

преди 8 години

До 6 -Аз визирах едната страна на монетата,а вие другата.Не съм 100% срещу младите .но като цяло са по-дръзки ,нахакани и нахални.А ако бяхме свестен народ и законите бяха за всички май щеше да е друго?

7

анонимен

преди 8 години

дали е имал книжка

6

До 5 <65> от Ф

преди 8 години

Е, не се нервирам от задръстванията или от влачещи се пешеходци всякакви, не само баби. Когато съм пешеходец пресичам бързо, но винаги си взимам предимството, даже и с риск някой от провинцията да ме отнесе. Не смята, че сме лош народ, а обратното - много свестен народ сме и затова си патим. Нямам отрицателно отношение към младите, все пак не съм забравил, че съм бил млад и какво съм правил. Отрицателно отношение имам към КАТ, защото не си изпълняват задълженията, както е по закон.

5

65

преди 8 години

С уважение до Факт-всичките сме едни яки ***.Щом сме шофьори се нервим от задръствания ,от бавни нарочно пешеходци,от влачещи се баби.Щом сме пешеходци сме същите.Хайде да си признаем че сме лош народ.Я вижте какво става в малките градчета и села- на всички дришльовци -18-20год.са им дадени коли,карат срещу движението пият и ,,пилят''гуми по нощите.И никой не подава сигнал ,защото никой няма да вземе мерки.

4

Анонимен

преди 8 години

Ubieza. Satvora 20 g Pone prosto iste4rnie dado abe prostazi maj ili gispodin ne dado

3

Факт

преди 8 години

С риск пак да стане София срещу провинцията, но шофьорите от провинцията сякаш не виждат пешеходците, вкл. и на пешеходните пътеки. Това си личи най-вече в София, където колите обикновено спират, но колите с несофийски номера обикновено не спират и шофьорите им се опитват да прегазят пешеходците и гледат много учудено, че пешеходците пресичат пред тях.

2

Мъ дааа

преди 8 години

Да направят светоотразителните жилетки задължителни из прованса и ако сгазиш пешаходец с такава да те гърбят двойно, защото има села през които минаваш вечер и даже не си даваш сметка - няма лампи, няма табели въобще третия свят на МАХ

1

Анонимен

преди 8 години

trezven bulgar na sedalka nqma