9

Джак

преди 8 години

Хората презират и са гневни на евроатлантическите ценности които включват гнусотии като издигане в култ правата на геьове и гей паради, престъпни малцинства, вкарване на троянския кон на ислямизма и африканци в Европа които да се смесят с европейските народи и да се образува една гнусна полу-африканска, полу-близкоисточна, полу-европейска раса ***. Хората мразят сатанинската политика на неолиберализма който ги цензурира и ги задължава да проявяват толерантност към нещо което е отблъскващо.

8

Джак

преди 8 години

Популисти и ксенофоби наричат тези които милеят за народа си и поставят добруването на народа си на първо място както са се клели. Либерали и евроатлантици наричат тези които провеждат една политика на предателство и геноцид над европейските народи и взимат решения в тяхна вреда. Така наречените "западни елити" са едни слуги на дявола обединени в тайни сатанински общества чиито цели и политики нямат нищо общо с защитаването на интересите на техните народи.

7

Анонимен

преди 8 години

Живков беше забранил всички антибългарски партии като ГЕРБ, ДПС, БСП и СДС и направи и възродителния процес с покръстване или изгонване на всички турци. Но след 1989 г. българите се самоубиха.

6

що за глупава

преди 8 години

статия...запада да позволи на мюсулманите да работят и така да приемат западните ценности. от австрия мога да ви убедя , че турците които са тук и работят от 30-на години въобще не са приели нашите ценности и не са се интегрирали !!! нито и сирийците ще го направят...просто ще възникнат нови косово.какво е културна несигурност-ами да не знаеш дали няма да се приеме закон да се обрезеш задължително...ей така да не обидим мюслитата. границите трябва да се затворят а не само контролират

5

,,

преди 8 години

Как да преведем"да се спечелят мюсулманите"?МНОГО ПРОСТО!Да се "спечелят"значи да признаяр супримацизма на "Израел",да отхвърлят каузата на Палестина,да кажат,че Холокоста над Газа е "право на защита"и да се подчинят на ноахайдистките закони,Колкото до тероризма войната е срещу Сирия,която Е НА ПЪРВА ЛИНИЯ срещу платен наемнически тероризъм за разпадане на Средния изток ,Иран и т.н.пионки на антихриста,от цял свят.

4

е да де

преди 8 години

Ха-ха всеки който казва истината е обявяван за популист ,а наведените джурналистЧета тичкат да публикуват правилните статии зер и те трябва да папкат.

3

456

преди 8 години

Старчетата са сърдити защото за разлика от затъпелия от охолство западен електорат ,които е забравил какво е Просвещение виждат истината и ви казват: Продават ви,борете се!

2

Анонимен

преди 8 години

МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КОГАТО НАРИЧАТ НЯКОЙ ПУПУЛИСТ КОЙТО ГОВОРИ ИСТИНАТА. КАКЪВ ПУПУЛИСТ СЪМ АЗ ПРИМЕРНО АКО КАЖА ЧЕ ЗАПЛАТАТА МИ Е МАЛКА А ЦЕНИТЕ НА ВСИЧКО СА ВИСОКИ И НЕМОГА ДА СВЪРЖА ДВАТА КРАЯ? А ДРУГАРИТЕ В ПАРЛАМАТА СЕ ВОЗЯТ НА МЕРЦЕДЕСИ И БРОНИРАНИ ДЖИПОВЕ И ПРЕЯЖДАТ С КЮФТАЦИ! НА ТОВА ПУПУЛИЗЪМ ЛИ ЩЕ МУ КАЖЕТЕ?

1

свинаря

преди 8 години

В България "Атака'' и ПФ се оказаха актьорски групи,а в Гърция СИРИЗА предаде избирателите си и заигра по свирката на Меркел. Просто е ясно,че държавите се командват не от политиците