42

Иеалист

преди 8 години

Бай Местане, ако беше политик в Турция, отдавна щеше да търкаш занданите в Мала Азия!

41

CCCP

преди 8 години

Русия се опитва на базата на език, а не на база етнос, да обедини славяните. Руснаците смятат, че ние сме славяни, и започват една културна експанзия към България. Идеята е да се овладеят тези земи и евентуално да се достигне до Цариград. Започва масова пропаганда, че българите са славяни и че страдат много

40

Анонимен

преди 8 години

Местан казва ИСТИНАТА затова е вреден за пишман-Политиците в Парламента

39

Анонимен

преди 8 години

Ей, мазен, по-внимателно с изразите! До гуша ни дойде вече от газени тенекии, плям.пала високопарни, тракащи безсмислени чуждици в помпозно фъфлене, които се мислят за Демостен! Боже, какво доживяхме, в какво, ама в наистина ***.отско време ни натикаха дон.осчиците.

38

П.Петров

преди 8 години

Председателят на Върховния касационен съд Лозан Панов държа реч по случай 135-годишнината от основаването на институция.Прочетете я !ВРЕМЕ Е ДА ИЗРИНЕМ МАФИЯТА ОТ ДЪРЖАВАТА И ВЛАСТТА !

37

Анонимен

преди 8 години

Грух и тоя са абсолютно зло! Дано ги разкараме някой хубав ден!

36

турчин

преди 8 години

Един англичанин беше написал очерк за българите. С всички сили се опитваме да затвърдим писаното от англичанина. Не излязат ли 150 хил. на площада няма да има реформи.

35

Шарли Ебльо

преди 8 години

ДПС са терористи...

34

Анонимен

преди 8 години

Да бе не е вярно не са герб ,дпс и абв а кой е тогава . Бившите комунисти заедно с милиционерите от дс заедно с потомствени номенклатурчици и всякакви се пребоядисали неуспели комунисти ,все слуги на генерали и мафиоти това не сте ли вие другари от герб ,дпс ,абв ,сдс ,бнд, пф ,атака и на кунева - трифонов партията

33

:) :) :)

преди 8 години

Гоцко, Боцко и Доганя - тримата топ мафиоти завзеха властта в страната. И придворни глупци си имат - Валери, Кунева, Москов, Лукарски и т.н. Сега ще делната 10-20 милиарда от новите дългове и след тях потоп. *** НАРОД ! МНОГО МАЛЪК И МНОГО *** !

32

Иван Мостов

преди 8 години

абе...Сергей Станишев е най-виновен няма кво да си говорим...аааа и Орешарски,щях да го забравя а относно Радан Кънев мога само да припомня поговорката за кривата ракета и за Космоса,че и неговата работа :)

31

Анонимен

преди 8 години

Казват някои гласувайте за ГЕРБ...гласувайте за БСП, само и само да не е ДПС. хахаахахАбе хора, слепи ли сте, без ДПС няма правителство, ДПС дърпа конците...не ви ли стана ясно.

30

Анонимен

преди 8 години

Идиотия не сте виждали,но далавера,корупция ,тъпоумия и ред др .покварени деяния са ви добре познати.Дай, боже, повече идиотии да се случват в държавата ни .Дай, боже, повече хора като Хр.Иванов ,който в очите на Места е кръгъл ***,щом така лесно се отказва от кокала.Дай,боже!!!!АМИН!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Няма друг език, на който да има дума, означаваща нещо средно между "капе" и "тече". На български има - "църцори".Няма друг език, в който има четири степени на сравнение. На български има - далече, по-далече, най-далече, на майната си.Няма език, в който да има минало незапомнено време. На български има - бил съм се напил.Няма в друг език бъдеще евентуално време в миналото. Ние имаме - щял съм бил да работя.Ние имаме най-много начини заобиколено да кажеш "не знам" - "Казва ли ти някой", "

28

Анонимен

преди 8 години

Прав си,Местане!Вие не управлявате. Управляват партии с програми и визия за додрото на народа. А вие сте Мафия-бандитска организация начело с Агент Гоце,Агент Сава И Агент Буда.Не се сърди, Агент Павел, но още ди момче за поръчки.

27

До 31

преди 8 години

А герб

26

skymaster1

преди 8 години

Местан първо да се завърти из делиормана и после да говори кой управлява и кой не защото там освен дпс за друга партия не са чували

25

Анонимен

преди 8 години

Българският политик неминуемо свързва властта с пържолата, бута, жената, парата, златото. Парата е символът на властника в България. Той иска пари, пари, пари. Иска злато, злато, злато. Иска къщи, къщи, къщи. Иска вили, вили, вили. Иска коли, коли, коли. И не за своя сметка а за сметка на партията си, на държавата си, на народа си. Това властогонство е бясна болест който е ухапан веднъж от нея умира цял живот, като бесен. И е бесен за власт срам и позор, но е така.

24

Наблюдател

преди 8 години

Идиотия е но за съжаление реална!

23

hi hi

преди 8 години

Павле не се оправдавай не ти отива,гордей се с отрочето си Бостан!!!!!