12

ввв

преди 8 години

Песните, които "възражда" са класика и никога няма да бъдат забравени, дори и от младите! Според мен, ако възраждаш песен е хубаво да я направиш с по-модерно звучене, за да се хареса и на младите поколения - това е целта. Не разбирам защо ги пее отново, няма да й донесат участия, с които да печели фенове и доходи.

11

Анонимен

преди 8 години

Добра певица с посредствен екип зад нея, който не знае и не може да прави съвременна качествена музика

10

до коментиращите

преди 8 години

Невена е прекрасна певица и естествено красива жена,която избра нормален живот с мъж и дете,Е ,няма чалгарски хитове като вашите випаджийки- силиконки дето лазят по креватите на кой ли не.

9

ТОЧЕН

преди 8 години

ДОБРА ПЕВИЦА, НО НЯМА ШЛАГЕР В РЕПЕРТОАРА! АКО ПЕСЕНТА НЕ Е ХУБАВА И МЕЛОДИЧНА, НИЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ НАПРАВИ!

8

ужас

преди 8 години

на тая набедена певица няма ли кой да й каже, че само с кавъри не става. почна с Паша Христова и розата, сега с Козият рог, за в бъдеще да очакваме ли нещо от Пешо Мъката или ще слиза по-надолу?

7

а 3

преди 8 години

... и последно, пияно, цигулка, само липсват белите гълъби на забавен каданс, кошмар. И се оказах прав, баба го хареса, каза "ей това е песен и момичето скромно възпитано..." хахахаха

6

а 2

преди 8 години

Допълвам към предишното - вижте й клипа на "Двама", първо защо тая песен от времето на баба й, нищо че е хубава? След това - клипа, хахаха свещи, прожектори, принцески рокли, ама що за ужас, това сме го гледали през 70-е в АББА или дори Лили Иванова, това че камерата малко мърда и има кран не оправя нещата. Момичето е хубаво, има глас, ако някой знае какво да направи да го направи, стига с тоя мухъл.

5

а

преди 8 години

Няма ли кой да каже на това момиче, че е сгрешило има няма с около 40 години. Вероятно хората на Слави Трифонов стоят зад нея, но някой трябва да каже, че всичко около нея е демоде, визията й, песните й, манталитета, клиповете. Това е младо момиче, трябва да привлича вниманието на младите, не на техните баби!!!!!!

4

ba

преди 8 години

dori nqma si pusna pesenta shtoto znam che shte e tashak

3

глас

преди 8 години

Песента Двама е на великата Мария Нейкова. Невенка просто е изпяла една чужда песен.Нанадолнище...

2

Анонимен

преди 8 години

Хубаво пее момичето, ама екипът му не става - направили са я да изглежда като млад павиан в размножителен период. Пълен кич!

1

Джедай Мастър

преди 8 години

Мегазле. Българската музика е толкова трагична, че даже и не се опитва да създаде нещо ново. Ще претоплят стара естрада, с доста ниско качество поначало, бих добавил, и ще го лансират като невероятна продукция и талант. Изобщо не ми е ясно защо се напъват. На бъларина му е чуждо всяко изкуство, не само музиката.