5

Анонимен

преди 8 години

Много ми е смешно, когато всичик водещи по тв предеванията се правят на ощипани булки, все едно не знаят за каво иде реч. Повечето медии играят по свирката на ес,защото.... на, ако ни спрат помощите ,гладни ще умрем.Срамота е как може да не се изправим като здрав ,прав народ и да се протнивопоставим на тази *** от престъпници.

4

Анонимен

преди 8 години

Да говорим за такава борса е същото и да говорим за водна борса,същото е .Колко тръби с различни каптажи могат да доставят до дома ни? Един вид, не 20? Когато ми доставят до дома личен кабел с техен ток,тогава може да се говори за пазар в енергетиката. Всички *** от ес трябва да разберат,че това са монополи и не възможно да има такъв тип "свободен"пазар,тъй като това е илюзия. Просто това е начин да вкарат техни хора пак да си пълнят гушата на гърба на народа и да кажат на ес,че е пазарнаен

3

Анонимен

преди 8 години

Добре , аз искам да купувам от АЕЦ Козлодуи на 2 ст . не може нали ? тогава за какъв свободен пазар става дума ? Може и от НЕК да искам да купувам - нали е НАЦИОНАЛНА електрическа компания -демек на на нацията ....но маи и от тях не може Целта е да вдигнат тока и то с много и сега ни мътят главите Очаквам ударно да забранят дървата и въглищата за да има кои да им купува скъпия тик Протести ще кажете вие ....ами не няма да има За *** народ - толкоз !

2

Анонимен

преди 8 години

"Не сме създали борса, която да работи само с държавни дружества" : ЕНЕРГЕТИКАТА Е НАЦИОНАЛНО БОГАТСВО И ИМА ОБЩООБЩЕСТВЕНО ЗНЕЧЕНИЕ ! КАТО ТАКЪВ ОТРАСЪЛ ТЯ ТРЯБВА ДА СЕ КОНТРОЛИРА ЕДИНСТВЕНО И САМО ОТ ДЪРЖАВАТА ! ИНАЧЕ СЕ ПРОМЪКВАТ РАЗНИ К.Р.АД.ЛИВИ ЕЛЕМЕНТИ , Я ВЕИ-та , Я АМЕРИКАНСКИ ТЕЦ-ОВЕ И НЕЗНАЙНО ЗАЩО ТЯХНАТА ЕНЕРГИЯ СЕ ИЗКУПУВА С ПРЕДИМСТВО НА ПРЕФЕРЕНЦИАЛНИ ЦЕНИ, А БЪЛГАРИНА ПОЛУЧАВА ТАКСА "ЗЕЛЕНА ЕНЕРГИЯ"

1

электролубрикант

преди 8 години

"Либерализацията на енергийния пазар може да бъде и болезнен процес"като за пръв път....без вазелин.