23

Лайм

преди 8 години

Оттеглянето на подкрепата от такова лъжливо правителство би било правилната и естествена политика за една група която е изградена върху морални принципи. Естествено да се очаква такова високонравствено поведение от продажницата на националните интереси Кунева/Пръмова и подобните и е смехотворно.

22

Анонимен

преди 8 години

Не, напротив не са идиотщини. Много добре се видяхте какви сте! Реформатори ли? Поредните лапачи на държавната софра - това сте вие!

21

Анонимен

преди 8 години

Той призна, че и на него много неща не му харесват, но стои в парламента, защото е поел ангажимент.....КАКВА ДИВОТИЯ И НАГЛОСТ!КАКВО ИЗКАЗВАНЕ НА САМОЗАБРАВИЛ СЕ ...! НЕ МОЖЕ ДА СИ ХОДИ ....НАРОДА ГО ИСКА, ТОЙ НЕ ИСКА АМА КАТО СА МУ ДАЛИ ДА КРАДЕ И ДА ЦОЦА КАК ДА СИ ТРЪГНЕ! ВЕЧЕ НЯМА МАСКИ И СЕ ВИЖДА ЗА КАКВО СА ВЪВ ВЛАСТТА ПРЪМОВА И СИЕ....ГЛЕДАЙ НАРОДЕ И ИМ ПОКАЖИ

20

Анонимен

преди 8 години

Pramova kuneva obi4a da e zentar i v pravitelstva nsi radli4ni Kakto besche ne dovolna ot bB i go komentira pri slavi trifanov Sega mu se masni i sedi bliso do Dr vraskata bo4vatova o dvete ne stavata ama bB vi darji toi snae sa kakvo Ste mu

19

Винету

преди 8 години

До 16. А така, и ИД е творение на ГЕРБ

18

Анонимен

преди 8 години

Поздравления за заглавието!Описва точно "състоянието на положението" в Абс*урдистан!

17

Анонимен

преди 8 години

Интересно 17 може да пише всякакви простотии и никой не го цензурира .

16

Анонимен

преди 8 години

Другарю когато народа гласува за БСП е умен , а когато гласува за ГЕРБ е ***. Добре да предположим , че не гласуват за Борисов и ГЕРБ кажи коя партия с кой лидер да управлява. Видя ли , че в момента нямаме избор . Когато няма риба и ракът е риба . А иначе празни приказки колкото искаш .

15

Анонимен

преди 8 години

то си личи че писмото е спам, няма нищо за уголемяване в него... :))

14

Анонимен

преди 8 години

Не само лустрация час по-бързо.Неможе комунисти като Гоце дето продължава да им тресе слуха залпът на Аврора, т.е включително и комуниста Бойко Борисов да ни освободят от присъствието си. Защото тъпият ни народ не вижда че гласувайки за Борисов получава дрънкащия комунист Първанов и компания и Доган, а с всички тези крадци оправяне няма българино!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Всичко това е скалъпено в ГЕРБ.

12

политолог

преди 8 години

Какво да очакваш в държава където 50 години са управлявали небългарски партии БКП-КПСС и злобни и неуки мандраджии. Това в момента са техните наследници , а умните и образовани българи са в Западна Европа и САЩ . Това е истината , а другото е въпрос на лично мнение и усещане.

11

Анонимен

преди 8 години

Този, който си направи такъв майтап със смешната дружинната ръководителка е направо за орден Стара планина!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Лустрация!!!

9

МРАВКА

преди 8 години

ЖЕСТОКА Е БОРБАТА ЗА ВЛАСТ МЕЖДУ ТИЯ НЕГОДНИЦИ.БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЯХ СМЕ НАИ-БЕДНАТА СТРАНА В СВЕТА.

8

Кому е изгодно

преди 8 години

Интригата е по-сериозна, ако приемем, че мейлът е истински, което е по- вероятното предположение. Зад Кунева е френския финансов капитал, слят с държавата-правителството, зад ръбовете е америка за България, зад Борисов е Меркел.Като нищо този мейл да е писан под натиска на ръбовете но Оланд-овци да го е суспундирал пред вид обстановката в света и ЕС.За България се води скрита война.А че искат да свалят правителството и хвърлят България в хаос искат.Кому е изтгодно? На США.

7

Анонимен

преди 8 години

Благодарение на тази продажница Кунева Пръмова тока сега тока заради закрите блокове на АЕЦ е 20% по скъп. Всяко домакинство или всеки бизнес може да си направи сметка колко губи.... Ама като сме робски народ я търпим......Браво на хакерите това е най-малкото което заслужава Колко ли и платиха от Париба за закритите блокове на АЕЦ ами габонската афера

6

до :)

преди 8 години

Прав/а сте, КОЙ?- ами никой, няма лоша реклама. Шамар да е- аванта да е.Понеже популярността на т.н народни избраници клони към нулата, те трябва да се върнат на сцената, независимо с какъв репертоар.

5

:)

преди 8 години

Всяка сериозна организация (или както е в случая, организация ПРЕТЕНДИРАЩА за сериозност) се подготвя за всякакво развитие на нещата. Сигурно някоя овца от пресофиса е пратила неправилното писмо и сега мажат с приказки за хакери, илюминати и марсианци. Кой ще хаква мейла на смешници като ДБГ? КОЙ? КОЙ? КОЙ?

4

Анонимен

преди 8 години

Фалшив ли? Устата й крива ли е?