8

Анонимен

преди 8 години

NIKOI NE YTRIABVA DA POMAGA NA TEZI ALKOHOLIZI.

7

Джеф

преди 8 години

Това е добро дело, дело милосърдно. Добро нещо е да се помага и да се прегледват бедни, бездомни хора. Браво.

6

Анонимен

преди 8 години

Сами са си избрали този живот и да им предложиш работа ще откажат

5

Валентин

преди 8 години

Това се хората, които имат нужда от нашата помощ и подкрепа - истинските бежанци. А не разни ислямски камикадзета дето щели да ни оправят генофонда. Защо гнусните сор.осоиди не леят крокодилски сълзи за нашите местни бежанци?

4

65

преди 8 години

Горките хора!Наистина трябва да се погрижим за тях-особено зимата.А не да се пишат глупости-щели да глобяват с 200лв.за запален огън в кош за ***.И откъде ще вземе клошаря пари?Въобще сме царе на простотията

3

Анонимен

преди 8 години

Да идва Народната власт, да изхвърли Доган и Боко от сараите им и настани тези хора там.Значи, за милион чужди туристи да идват тук и развращават българките има хотели, а за тези страдалци и изкупители на нашите съвести и грехове не се намери един отнет от престъпния му соп!ственик хотел. Тея хора всичките са някакъв Христос, но греховете които вие вършите са много и те не могат да ги изкупят всичките.Покайте се лицемери и стига с тоя 1 лев СМС за българската лицемерна коледа.Индулгенцийка, а?

2

Анонимен

преди 8 години

Да се регистрират като ,,бежанци'' и тогава ще ги подслонят за постоянно, а не да ги гонят от 10 до 18 ч., и освен подслон и баня ще получават храна и 65 лева джобни пари.

1

Анонимен

преди 8 години

Страната в която европеиските ценности са на мода хората живеят по улицата и ровят в кофите !?