27

преди 8 години

Новината е стара и почти всичко е както преди, само дето в Сирия почти не останаха джахидисти. Русия е най-големия фактор в преговорите, колкото и да не им се иска на Сауди Арабия и Катар и Сащ и Турция. Всъщност, последните искат разпарчетосване и разграбване на Сирия, по модела на Ирак и Либия, а също и преселване на недоволните в Европа...Няма здравомислещ човек, който да не прозира наглостта на Опозицията срещу Асад. Алчност и разруха, под предтекста за нова демокрацация.

26

НЕЩО НЕ СЪМ СИГУРЕН

преди 8 години

....кой с кого преговаря:Дали-----Асад с Опозицията ...ИЛИ -----Опозицията с Асад.......НО ВЕЧЕ Е ЯСНО ----ЧЕ АСАД СИ ОТИВА ....ХА,ХА,ХАААААААААААААААААААА.../...той Путин си го каза-----ЧЕ ..."АСАД Е ДА ПРОЛЕТТА"....до изборите /

25

Джош

преди 8 години

В древните китайски военни трактати които и днес са образец за стратегия е казано че когато една държава върви по пътя на загинала държава тя също отива към загиване. Подражаването на Рим води до гибел държавите които му подражават както и Рим е загинал понеже причините поради които Рим е загинал стават същите поради които и сегашните държави загиват. Мултикултурализма който сега раздира Европа не е ли от Рим? Моралната разложеност не е ли била в Рим и "толерантността" към извращенията?

24

Джош

преди 8 години

Съвременна Европа не е потомък на прогнилия от корупция, мултикултурен, несправедлив Рим а е потомък на народите произхождащи от франките на Карл Велики, франк - означава прям, честен, такива са били онези хора и на источноевропейските народи. Франките на Карл и българските конни армии са спрели първото и най-опасно нашествие на ислямистките орди в Европа. И двата народа са имали много висок морал, прямост и честност. Корупцията, подтисничеството, разложеността идват от имитирането на Рим.

23

Джош

преди 8 години

Рим е бил средище на експоатацията и огромната разлика между бедни/роби и богати. Основателите на съвременна западна Европа - християнските франки на Карл велики са презирали Рим и не са искали да имат нещо общо с него. Источноевропейските народи произхождащи от великите степни народи с високоморална култура и по късно обединени от Атила/Авитохол са воювали с Рим и са се различавали от него с много по-високия си морал и нравственост.

22

Джош

преди 8 години

Рим е бил един звяр който е тъпкал и разрушавал другите народи и цивилизации. Себе си е обрисувал като цивилизован а другите като варвари за да оправдае избиването, ограбването и геноцида, нещо подобно на това което прави сащ с лозунгите си да демократизира останалия свят. Римляните са били най-големите варвари и са извършвали най-големите геноциди, но не само това - те са обезличавали и асимилирали чуждите народи в опит да ги интегрират - напразно защото това е довело само до граждански войни.

21

Анонимен

преди 8 години

СЛЕД КАТО РУСКАТА АВИАЦИЯ ИМ ПЪРЖИ ЗАД,НИКА ОЩЕ НЯКОЛКО МЕСЕЦА, ТЕРОРИСТИТЕ, СЪЮЗНИЦИ НА САЩ И ТУРЦИЯ, НАРЕЧЕНИ "УМЕРЕНИ", ЩЕ НАПРАВЯТ ОЩЕ ОТСТЪПКИ, НАКРАЯ ЩЕ БЪДАТ ЗАЛИЧЕНИ ТОТАЛНО ОТ ТЕРИТОРИЯТА НА СИРИЯ!

20

Джош

преди 8 години

Моля да не изтривате този мой пост отново защото е важен.Тази фигура на злото е описвана в окултните тайни сатанински общества като фигурата на "избрания", единствения/the one, този когото чакат. Затова и има много литература и филми в които се набляга на митичната фигура на избрания който ще спаси света. В Библията е описано как антихриста начело на земните армии ще се опита безуспешно да се сражава с идването за втори път на Иисус Христос и небесните войнства.

19

Анонимен

преди 8 години

Зер накрая я намериха тая прославута сирийска опозиция !?

18

Джош

преди 8 години

На "Раша" както казваш символа е двуглав орел който е различен окултен символ. Орела на щатите и Рим е същият както и символа на фасциите които са в американския сенат и представляват секира обградена плътно от пръчки.

17

Анонимен

преди 8 години

До Джош то и на раша синвола е орел че и за трети Рим се имат а езичеството там си е още от съвецко време хората от КГБ да не са се сменили от тогава

16

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 3 АМИ ИСИЛ ВЗЕ МЕХИН и това го няма

15

КАЛИБЪРА

преди 8 години

явно върши работа. Вкарва вълците в правия път

14

Джош

преди 8 години

Преди това да стане обаче това последно царство трябва да излъчи антихриста - съсредоточието на най-голямо и черно зло, сатанинско изчадие което обаче има толкова харизматичен образ и измамно блага външност че да убеди почти целия свят че е неговият спасител. Тази фигура на злото се чака от т.н. "посветени западни елити" които са тайни слуги на дявола.

13

Джош

преди 8 години

Вие ми кажете като погледнете днешния свят право ли е Божието пророчество показано преди толкова хилядолетия на цар Навуходоносор? За това последно царство/империя е казано че предхожда съвършеното сваляне на силата на еврейския народ и идването видимо и явно на Иисус Христос и ангелските войнства в този свят.

12

Джош

преди 8 години

В Библията е написано как Бог разкрива видение на древния цар навуходоносор как ще протече в общи линии историята на света. И там се разкриват поредица от силни царства, държави, империи с голяма влияние в света. Първата е вавилонската, втората - персийската, третата - гръцката, четвъртата - римската символизирани като злато, сребро, мед и желязо. Но има и пета последна преди идването на Христос тя е описана като отчасти желязо, отчасти глина. Желязото е символ на римляните а глината на евреите.

11

Джош

преди 8 години

Както символа на Рим е бил орела, така и символа на щатите е орела. Както римската империя е била мултикултурна което е довело до разрушението и чрез непрестанни граждански войни, така и щатите са мултикултурни. Както лидерите на Рим са били посветени в тайнствата на езичеството - религията на демоните, така и лидерите в сащ са членове на тайни окултни сатанински общества - слуги на дявола. Както Рим е преследвал християните така и Сащ ще го прави като подбужда настроения против тях.

10

Джош

преди 8 години

Приликите с Рим не свършват дотук - има твърде много сходства. Както Рим във войните е използвал армиите на клиентелни държави за поддръжща на легионите си така и щатите използват коалиции и НАТО за поддръжка на армията си. Както Рим в началото е бил силен и е просперирал благодарение на строгия римски морал и е започнал да упада и е загинал поради упадъчните нрави в късния период така и щатите са се усилили в началото заради Християнските ценности и вяра и загниват сега поради отхвърлянето им.

9

Джош

преди 8 години

И както навремето Рим е поставял римски легиони за гарнизони в окупираните страни сега има американски бази с американски войници в окупираните земи включително Европа. И както Рим е провеждал политика на културно обезличаване и геноцид на покорените народи така и Щатите провеждат модел на култура която е самоубийствена и геноцидна за приелите я народи под термина "евроатлантически ценности". За да спре американците трябва да преживеят една "Битка в Тевтобургската Гора", това е начинът.

8

Джош

преди 8 години

Проблема не е Башар Асад а са Щатите които са решили че са новата Римска Империя и могат да издигат и свалят легитимни лидери на суверенни държави. Един висш американски военен го потвърждава, казва - "Да ние сме Римската Империя". Те както и Рим са завладявали чужди царства като първо са ги разделяли на принципа разделяй и владей на части една против друга подкрепяйки опозицията и след това поставяйки марионетни правителства. Преди да анексират цялата територия което става впоследствие.