33

Анонимен

преди 8 години

Забелязват ли, че де що влезем всичко се разпада: Византия, Османската империя, Велика Германия , СССР , сега и ЕС.

32

Крум

преди 8 години

ЕС във вида в който съществува в момента е обречена на разпад. Не ни трябва обединение около позицията за бежанците. За да просъществува ЕС трябва да се преобразува във една държава с единна армия едно правителство начело с един президент. Трябва да се създаде нова азбука на база на която да се създаде нов език и това да стане единствения официален език. Всичко друго в най-добрия случай е отлагане на неизбежното.

31

Анонимен

преди 8 години

Ами всички да се обединяваме около решение за отваряне на крематориумите и да се почва! Друго решение не може да има!

30

Анонимен

преди 8 години

При положение, че собственото ти население и хората, които спазват някакви законови правила биват жертвани заради първосигнални пришълци, как да оцелее. С две думи ЕС, или по-скоро група "богоизбрани" хора, се нуждае от роби, работещи за да съществуват.

29

биров

преди 8 години

Сега е момента Европа да се обедени.Затваряне на външните граници и никви руснаци,американци,азиатци да не ни занимават.В европа има всичко,без петрол но Руснаците ще ни снабдяват,щото нямат избор.Само Европа може да контролира разрастващ се Китай.

28

men

преди 8 години

ие. после да накарат всичките мюмюни да докажат кои са от де са кой ги преследва защо и след това да им се даде подслон в изолирани лагери за максимум 3 години. освен това мъжете се събират, организира се армия, пушката, парашутчето и във сирия да се бият с опозиция, ид, турците, цру, израелци и саудитците. след това никой десен политик няма да намери подкрепа. проблема че требват топки а нашите апартчици го обичат много клъцнат и много надъбоко.

27

men

преди 8 години

да започнат със уеднаквяване на заплатите из целия евро*ейски сыуз и разпределяне на фрабриките, заводите, банките и постовете в евро*ейската бюрокрация порпорционално във всички държави. след това да се разпределят и болниците и лекарите и дасе уеднаквят парите за образование.

26

.......

преди 8 години

ЕС беше едно спящо зло ....главатарите на този "съюз" слугуваха с широко отворен г*з на сСАЩ ....и естествено САЩ им го сложиха без плюнка......интересното е че продължава този остатък от ЕС да подкрепя САЩ и санкциите срещу Русия и хич не мисли че един ден пак ще остане Путин като единствения шанс тоя континент да не стане Саудитска Европа !

25

Анонимен

преди 8 години

Не се ли появи някой лош чичко с малко мустаче начело на Европа , няма кой да ги спре.

24

Анонимен

преди 8 години

Тия палячовци от ЕС вече толкова време не могат да вземат решение,а само плямпат,през това време,тая *** от снимките сигурно и уверено настъпва и ни превзема,ама ние ще сме милозливи,че да не вземе да рухне ЕС,че нали ще спре слънцето да свети,ще рухне мечтата на баба ти Меркел за четвърти райх...

23

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

....снишете се и не изказвайте "НЕПОДГОТВЕНИ" другариииииии...Целувайте дир""ка на Одринския Валлия ...че рече ли да пусне мигранти към България ....УМИРАТЕ ПРАВИ !...ЧЕ И ЖЕНИТЕ ви , НЕМА КОЙ ДА ГИ ВАРДИ .....ЩОТО СТЕ "ХОМОСОЦИАЛИСТИ" ..ХА,ХА,ХАААААААААА....и за това не ставате!!!НАПРАВО СТЕ ЗА ОПЛАКВАНЕ.....!

22

------

преди 8 години

НИКАКВИ МИГРАНТИ..ДА ГИ ПОЕМА ДЪРТАТА КОСТЕНУРКА МЕРКЕЛ..НАЛИ РЕВЕШЕ ЗА МЛАДИ ПОЛОВИ АТЛЕТИ ВИКА РЕВА ЧАК МОКРИ СЪНИЩА СА Я СПОХОЖДАЛИ ПОСРЕЩАНИЯ СЕЛФИТА....МНОГО ВАЖНО ЕС ДРЪН ДРЪН ,ЧЕ ПЛЯС.

21

ех ама

преди 8 години

За 5-ти го събарят тоя ЕС, а той още цял. То беше събаряне по време на кризата, после Кипър, Гърция, бежанци, атентати. Има да чакат yшитата....

20

до 25

преди 8 години

Как ще си легне сам?. Сега си търси "мъж" сред бежанците.

19

до 23

преди 8 години

Извинете, да не сте се "надрусал" ?

18

Гневен ,,а?

преди 8 години

....АБЕ , "РУХНАЛ".....АМА ЧАКАШ ПАРИ ОТ НЕГО....ХА,ХА,ХААААААААААА..Като е рухнал---ЩО НЕ ХОДИШ ПРИ ПУТИН ДА СЕ БИЕШ У СИРИЯ ...???ТАМ ПЛАЩАТ С ЧЕРВОНЦИ..... И с ПО 100-РУСКИ БАЛЕРИНИ ...ВСЕКИ МЕСЕЦ!ШЕ СЕ УСПОКОИШ ...И НЕМА ДА СИ ТОЛКОВА ГНЕВЕН....ХА,ХА,ХАААААААААААА

17

ХампЪрцуНян

преди 8 години

Ще рухне, ама друг път. Кой ще им кара камионите за по 1500 ? на месец? Кой ще им гледа дър.таците с деменция? Кой ще им чисти улиците, ке.не.фите и чиниите в ресторантите? Новите европейци, дето влизат през Гърция ли? Дето освен камили нищо друго не са карали. Трудно ще ни изтърват.

16

456

преди 8 години

До Ха,ха,хаааааааЗа твое съжаление коча т,е,ес е отдавна скопен ,затова и Кума Лиса не го сайдисва! Поговорката ти не е казана на място и ставаш смешен!

15

Ха,ха,хааааааа

преди 8 години

....тия приказки за ..."РУХВАНЕТО НА ЕС".....е като приказката за коча и лисицата!ИСКАШ ЛИ ДА ТИЯ РАЗКАЖА .17 ,13....???!!!!У Русия немате такава приказка...ШЕ ВИ ХАРЕСА !/...като приказката за КомунизЪма е...ха,ха,хаааа../

14

Анонимен

преди 8 години

Колкото по бързо, толкова по голям е шанса да се тури край на ислямизацията.